Nannestad

Vi har vært på Nannestad og konkurrert i dag. Og for de som ble imponert over at jeg var rolig forrige helg: ingen fare – konkurransenervene kom tilbake for fullt i dag!! Hvorfor er det ikke toalett på startområdet?

Kjørte sammen med Du-Verden-Ida; hentet henne allerede kl 05:30. Det er tidlig det! Vi kom frem i god tid og fikk montert opp teltet og var klar til nye muligheter.

Og så var kl 09 og vi ble kalt inn til briefing i Hopp1. Og PANG!!! Der var konkurransenervene på plass igjen i meg. Jaja, jeg må lære meg å håndtere dem – lære å finne roen til tross for økt adrenalinnivå – så blir dette så bra så… sånn etterhvert. Uansett, vi gjennomførte hoppløpet uten å diske. Min umiddelbare reaksjon etter løpet var en sterk følelse av kaos og at Liz er gal 🙂 Men det vet vi jo at hun er. Det går fort! Hun hvinte i stigende falsett på startområdet. Hun dro meg inn til første hinder. Hun tyvstartet. Hun kokte over ved slalåmen – så der måtte jeg dekke henne og brukte noen sekunder på fullstendig timeout! Hun ville ikke ta fremadsending i innspurten, hvorfor det? Er det fordi hun er så opptatt av å følge med på meg mon tro? Jeg MÅ lære henne en kommando som betyr innspurt.

Da vi ble kalt inn til Agility løpet var nivået av adrenalin enda høyere hos meg. Vil ikke ha det sånn!!! Jeg strevde under briefingen å finne en logisk linje i banen – men bestemte meg for at jeg bare må være klar til å improvisere. Og det fikk jeg bruk for. Grunnet manglende linje så ble det ikke den flyten jeg trenger. Vi disket desverre på tre vegringer som en konsekvens av dette. Tja ja 🙂 …hun tyvstartet ikke på dette løpet; jeg sørget for å starte henne før hun fikk sjangs til det!!

Jeg har studert opptakene av løpene i dag, og jeg ser at selv om følelsen av kaos absolutt er tilstedeværende når jeg er på banen med Liz – så er der veldig mye bra der – og mye vi har å jobbe med. Men vi har jo akkurat begynt, vi er helt i den spede begynnelse, og vi kommer til å få det ufattelig mye artig sammen 🙂 Jeg gleder meg stort til fortsettelsen 🙂

PS: hun hadde gode felt på agilityløpet!

7 kommentarer om “Nannestad

  1. Dette med nervene blir bedre etter hvert? – Tror jeg da. Synes du er utrolig flink jeg som klarer og improvisere der ute midt i kaoset! Stå på!

    Gro

  2. Løpe fort rolig og generelt være rolig har jeg lest om i denne bloggen en stund….. – men fint med video 🙂 SÅ bra med fine felt!!!

  3. Det var ikke den enkleste klasse 1 banen jeg har sett nei, jobbing fra start til mål… uten logiske vinkler, men du jobbet fra start til mål og det var mye bra Nina ! dommeren sto jo til og med i veien for deg på et sted der. Og de der nervene gjør jo ikke ting bedre – men det går seg jo til….. etterhvert…. 🙂
    Tusen takk for god Coatching idag – jeg deler certet mitt litt med deg idag !

  4. Kjempe bra Nina at du klarer å improvisere, det er gull verdt! Så bra at feltene sitter 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s