Bli på start!? Ikke noe problem vel …

…såfremt situasjonen er vanlig trening 🙂 Da er Liz en engel og tenker nesten ikke på å tyvstarte – okei da; bare en gang… en gang… men ikke hver gang! Hvordan kan man klare å overføre den roen som er på trening til konkurranser? At de reglene som gjelder på trening faktisk også gjelder i konkurranser? Noe sier meg at den som finner ett godt svar på dette har mulighet til å bli rik 🙂

Ellers så hadde vi en flott trening i kveld:

  • flotte slalåmer, søkte den suverent i vinkler og i høy fart
  • bakbytter!! Bare noe tull!! …hilsen Liz! Her har vi mye å jobbe med fremover. Jeg har startet prosessen med å gå gradvis frem i innlæringen av bakbytter, men det går bare å trene her hjemme foreløpig. Må trenes inn gradvis i rolige omgivelser. Og det virker 🙂 Så at pirketreningen har gitt noe effekt; snurringene i forbindelse med mine bakbytter er nesten borte nå.
  • nydelig mønefelt 🙂
  • Vippe .. hmm, brukte en ny leke som forsterker – og den var så sterk at hun hoppet av feltet. Ikke bra! Så jeg koblet henne og gav henne litt muskelprogrameringstrening på vippefeltet!
  • Fremadsending = YOHOOO

…og så glemte jeg helt å trene på innspurt mot mål. Tja ja, jeg husker det vel etterhvert. Må bare klare  å bestemme meg for hvilken kommando jeg skal bruke på det. Noen som har ett godt forslag?

Natta!

3 kommentarer om “Bli på start!? Ikke noe problem vel …

  1. Hihi – bli i konkurranser er vel ikke noe problem – hvis du hver gang greier gjøre nøyaktig det samme som på trening – dvs. gå tilbake hvis hun tjuvstarter og ikke la henne fortsette….. – hun lærer fort – har jeg blitt fortalt 🙂 Tror ikke jeg ble rik av dette, for dette vet du jo 🙂 Så bra at pirketreningen din hjelper 🙂

  2. Bakbytte… er det det samme som å krysse bak? Det kommer av seg selv det, når hun finner ut at det bare er en måte å kommer fremover på.. Hilsen Solo. Og muskelprogrameringstrening… jeg skjønner jo hva du vil frem til.. men hvordan klarer du å være så konsekvent at du programerer det samme hver gang? 🙂 Så flink på start! Du kan jo trene starten på konkurranser….. test ut med en som står med fløyte på start neste gang du trener.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s