Momenttrening

Nå har jeg flere prosjekter som jeg pirker på:

  • Krysse bak: vi nærmer oss, gradvis. Har kommet så langt at hun følger med på hoftene/skuldrene mine og løper i den retningen kroppen min peker – uten å snurre 🙂
  • Slalåminnganger: jeg kommer til å begynne med bøyler for å få styrt inngangstrening. Målet er at hun skal hente slalåminngangene selvstendig, selv om jeg er langt unna. Hun er flink på innganger, men er alt for avhengig av meg.
  • Felt: muskelprogrammering er cluet 🙂 Trente bare vippe og møne nå i kveld. Jeg slurvet den ene gangen (var inkonsekvent) og det straffet seg med at hun hoppet av før feltet. Fy meg! Jeg vet jo så inderlig godt at jeg må være utrolig konsekvent!!!
  • MÅL!!!!: jeg har startet differensiering mellom «frem» og «mål». Jeg vil at hun skal lære seg forskjellen på dem. Startet innlæring av «mål» i kveld. Bruker medhjelper med leke i enden av innspurten. Utfordringen min er at Liz blir så vanvittig høy på stress når vi trener på den måten, så jeg kan bare to repitisjoner. Hvis ikke så begynner hun å slurve (rive).Vil vente litt før jeg befester innspurten med den nye kommandoen. Først skal hun ha mange vellykkede innspurter, og først når den er optimal skal jeg sette navn på den. Elementært egentlig. Hvorfor er vi da så flinke til å slurve med det?!
  • Start: fungerer fint på trening. Må huske å be instruktør bruke fløyte slik at vi kan få frem litt mer stress hos henne.

Kjekt at det alltid er noe å trene på i denne sporten vår dere 🙂

En kommentar om “Momenttrening

  1. Hihi – sånne enkle ting som fløyte, stoppeklokke, pipedyr, videokamera – kan skape stress hos både hund og fører 🙂 Merkelig hvor flinke vi er til å slurve på alt som er elementært – tok meg i det flere ganger selv på gårsdagens trening 😦

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s