Pling! Pling! Pling!

Jeg føler meg ganske overbevist om det var den lyden Liz hadde i hodet sitt da vi startet treiningen i kveld. Hun var rimelig høy på stress… Hun hadde nok bygget stressnivået sitt etter helgen.

Den første banen var en hoppkombinasjon (en halvsirket bestående av 6 hopp) med rør i tillegg. Siden hun var så høy på stress så lå vel omtrent alle pinnene på bakken etter henne! Hun hadde det skrekkelig travelt, og når vi har det så travelt, så er det bortkastet energi å løfte potene høyt nok. Jeg tror faktisk hun rev med forpotene og… Tja ja! Etter ett par runder så hadde hun fått fjernet toppen av det værste stresset og var klar til å konsentrere seg. Og da gikk alt så mye bedre. Vi jobbet med svinger, men jeg blir liggende for langt bak til å få en optimal sving. Ser at jeg må pirke litt på svingteknikkene mine og få inn gradvis økt avstand. Kanskje jeg rett og slett skal trene litt på det her hjemme?? Hvorfor er det slik at vi glemmer å trene på slikt hjemme? De små øktene som er så gull verd! Hmmm, jeg lover – jeg skal skjerpe meg!

Vi trente også på å hente rør fra baksiden; og det gikk veldig bra fra høyre siden – men fra venstre siden så trakk hoppet mer enn røret! Utrolig! Det hadde jeg aldri trodd at jeg skulle få oppleve.

Hovedkombinasjoen hadde mange momenter som vi gjerne skulle ha trent mye mer på!:

  • Slalåminngangen ble bare noenlunde, vinkelen var uvant.
  • Skjev oppgang stige = dårlig oppfelt. Fikk rettet opp i det, løsningen var at jeg måtte peke på oppfeltet – da gjorde hun jobben sin.
  • Skjev oppgang vippe = YOHOOO – det går ann å hoppe og lande på midten … Vel, kanskje ikke helt som ønsket. Må trene mer på det.
  • Innspurt (filleren; nå glemte jeg å befeste den nye kommandoen! Arrrgh!). Det ble for sterkt for henne at jeg hadde medhjelper med leke i mål; da hoppet hun konsekvent gjennom rammen på hjulet. Ikke viste jeg at man kommer seg fortere frem med å hoppe rammen istedenfor selve hjulet. Hun hadde det skrekkelig travelt med å komme seg fort frem – og det er jo bra; det er jo det jeg vil. Men jeg vil også at hun tar hindrene riktig. Medhjelper fjernet seg, jeg la leken på bakken, og da fungerte det. Jeg skjønner meg ikke på hvordan jeg skal bruke leken optimalt.
  • Hun rev ikke på hovedkombinasjonen 🙂

Alt i alt en veldig god trening.

PS: Zille maste noe inderlig etter å få trene i dag, så helt på slutten fikk Ida gå med henne. Hihi – det var morsomt å se på. Ida brukte «dikke-dikk» stemme til Zille, og da skjønte ikke Zille noe av hva Ida mente. Nei takk; hun trenger skikkelige konsise kommandoer tenk 🙂

2 kommentarer om “Pling! Pling! Pling!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s