Melkesyre…

Stønn! Hvis dere tror at lårene mine er snille med meg nå så tar dere grundig feil 😦 De er rimelig støle etter helgens instruering – og på treningen i kveld hadde vi en bane med en nydelig innspurt.  Det kjennes i lårene, det kjennes veldig godt. Tøye ut hadde kanskje vært en ide. Tja ja det går nok over. Har planlagt en lang tur i skogen i morgen, og det pleier å hjelpe godt på.

Liz var rimelig høy på stress i dag og, men hun klarte å kanalisere stresset sitt bedre enn hva hun gjorde på pling-pling-pling treningen sist tirsdag 🙂 Og det er bra. 

Jeg staret med å ta henne gjennom en serie med sirkler (tre hopp + rør) og det hjalp godt på å få ut en del energi før jeg forlangte at hun skulle koble inn hodet sitt.

Gikk så over til å trene stigefelt. Og det var ikke mulig å ta nedfeltet de to første gangene. Helt dønn umulig tenk! Jeg har kjøpt en rose valpeKong til henne, og den er så gøøøy – så gøy at  det ikke går ann å konsentrere seg. Det er sjelden jeg kjefter på henne, men nå gjorde jeg det. Det burde da vel være mulig å konsentrere seg selv om man har en rosa Kong! Hun tok poenget og leverte meg nydelige felt etterpå 🙂

Instruktør-Kjellaug satte opp en klasse 1 bane til oss i dag, og den hadde en del artige momenter. Jeg har fokusert mye på å lære Liz krappe svinger, og det fikk jeg til fulle testet ut i banen i dag. Og det går så bra så!!!

Men hjul? Hva er det? Er det ett hinder man skal ta? Er det virkelig nødvendig? …hilsen Liz! Utrolig – men hun løp forbi hjulet flere ganger. Rett nok, røret lå rett bak og fristet – men alikavel. 

Banen hadde en flott innspurt bestående å av rør, pølse og tre hopp. Og Liz hadde en flott fremadsending 🙂 Flere faktisk. Om jeg husket å befeste den nye innspurt kommandoen?  Nei ! *rødme* 

2 kommentarer om “Melkesyre…

  1. Rart de trappetrinnene i innlæringsfasen… og nå er du kommet til hjulet… Solo hadde også en periode da jeg «sikret» hjulet på noen konkurranser 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s