Bæææ

Vi var på gjetertrening hos Lars-Bjarne i går kveld.

Dvs; L-B trente gjeting med Liz  og jeg bare så på 🙂 Litt rart… men det var det mest riktige å gjøre. Som i alt annet så er Liz utrolig intens også når hun gjeter, så hun trenger en fører som vet hva som skal gjøres for å unngå frustrasjoner/feilinnlæring.

Det er mer enn ett halvt år siden sist vi var på gjeting, men Liz hadde ikke glemt noe!! Hun var klar – veldig klar – da hun skjønte hva som skulle skje. Og for en vakker stil hun har. Hun er lav og smygende, hun er intens, hun er veldig rask, hun har krappe svinger, hun er rå, hun driver pent, hun hadde bare ett par utrusinger, hun fikk bare med seg ett par ulldotter…, hun går ikke for vidt, hun responderer bra på «ut», «høyre» og «venstre». Flinke hunden min det 🙂

Det gikk til tider rimelig hett for seg utpå jordet, da gnistret det av både fører og hund. Det var etter at hun hadde forsynt seg med litt ull!!! Det er ikke lov. Det er hovedgrunnen til at jeg vil at en erfaren fører skal jobbe med henne i denne fasen; jeg vil ikke påføre henne frustrasjoner pga min inkompetanse! 

4 kommentarer om “Bæææ

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s