Lørdags kveld

Hvorfor ikke bruke en lørdags kveld til agilitytrening?! MartineH og meg hadde en herlig trening sammen. Begynte først kl 19 da den verste varmen såvidt hadde begynt å slippe taket. Men det ble ikke den mest energiske treningen, til det var det alt for varmt.

Vi fikk da gjort ganske mye (i tillegg til veldig mye hyggelig prat).

La pinnene på bakken og gikk noen runder med Viva og Zille. De smilte lykkelig begge to og gav maks. Herlig å endelig kunne trene litt med dem og.

Tema for kveldens trening var starter. Eller rettere sagt; det å bli på start! Vanskelig – veldig vanskelig. Men i kveld fikk jeg fremprovosert ganske mye stress hos henne (hun holdt på å gå ut av sitt gode skinn da jeg trente med V & Z) – så hun var på ett adrenalinnivå som kanskje er litt i nærheten av det hun har i konkurranser. Vaaanskelig å bli igjen når man har så inderlig lyst til å gå agility må vite!!!!

Avsluttet kvelden med en fartskombinasjon; rett frem over tre hopp og ett rør – 180 graders sving og tilbake gjennom pølse, over lengde og gjennom rør. YOHOOOO; det var gøy det! Og endelig fikk jeg forsterket «mål»-kommandoen min på en innspurt. Artig artig. Viva og Zille fikk trent litt på denne kombinasonen også.

Klokken var vel passert 23 før vi kom oss hjemover. Tusen takk for en veldig hyggelig trening Martine 🙂

5 kommentarer om “Lørdags kveld

  1. Skjønner problemet med tjuvstarter, har en del av de. Jeg har nå begynt å gå til oppvarmingsbanen der et finnes og trene å start. Er ikke lett for på trning kan man jo gå rundt hele banen og de ligger (fustrerende). Du har nok fått deg en ordentlig utfordring i den hunden.
    Kari F

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s