Par-agility

Tok turen inn til Bærum i går. Først «plaget» jeg Gro med mitt blide selskap 🙂 Vi tok med oss hundene på en god tur på Kolsåstoppen (neida, tok ikke turen helt opp på toppen). Men det var deilig å gå der, og selv om det har regnet mye så var det ikke så mye gjørme der siden det bare er bakker overalt! Men Liz klarte å finne de vann og gjørmepyttene som var å finne. Hihi – Gro var ikke helt fornøyd siden Izzy også lot seg inspirere og tok seg ett deilig gjørmebad…

Etter en deilig middag tok vi turen ned til Skui på trening. Jeg lo høyt i bilen da Viva og Zille skjønte hvor vi var; det var ett jublende lurveleven av en annen verden fra de to. Zille ble så lykkelig over å komme dit at hun hoppet ut av bilen på egenhånd. Og det pleier hun ellers aldri ellers å gjøre. Det er jo litt herlig da at hundene har så gode vibber på ett område; men så har vi jo også hatt det utrolig mye moro på Skui opp gjennom årene.

Planen for Liz sin trening var enkel; vi skulle trene starter og felt (benytte oss av muligheten for generalisering). Og det fikk vi trent på til gangs. Utstyrt Gro med fløyte og hun var en riktig så flink «dommer». Liz hadde bare 2 tyvstarter for meg, ellers så lå hun nydelig på start. Jeg jobber med å være mest mulig inkonsekvent med kroppsspråket mitt og jeg starter henne med ett «ja» eller «værsegod». Hun må lære seg å takle at jeg har variabelt bevegelsesmønster i starten, for i konkurranser så vet jeg at jeg er dønn inkonsekvent når konkurransenervene tar styringen. 

Over til par-agility’en 🙂 Viva og Zille var dønn klare til litt trening i går kveld, så da lot jeg dem gå agility samtidig. Hihi – det var morsomt 🙂 og det var tydelig at de likte det de og. Store smil og lykkelig hvin på begge jentene. Jeg lot dem løpe sammen selv på den oppløsende fremadsendingen vi avsluttet treningen med. Herlig.

Takk for meg, gleder meg allerede til neste gang jeg tar turen innover til dere 🙂

5 kommentarer om “Par-agility

  1. Hyggelig å se deg igjen, selv om jeg ikke fikk sett så mye av treningen din 🙂 Hihi – jobbe med å være mest mulig inkonsekvent? Det trenger jeg ikke jobbe med – det kommer helt av seg selv 🙂

  2. Så du var på træning igår! Jag som var i Sverige….:-( Ser før mig två små søta som går agility tillsammans. 🙂

  3. Hyggelig å ha deg på trening igjen 🙂 Takk for tipsene og tilbakemeldinger 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s