Litt oppdatering

Dagene fyker avgårde uten at jeg prioriterer tid til å oppdatere bloggen min. Men det er da sommer dere selv om varmen glimrer med sitt fravær, og da skal man være ute – ikke inne foran pc’en… Eller? 🙂

Har hatt mange hyggelige sommergjester deriblant Gro og Hilde (på hver sine dager), og det er alltid like kjekt å få besøk av dere.

Vi har vært på noen få treninger siden sist, og da har vi for det meste trent på starter. Og de fungerer så bra på trening… men ikke i konkurranser. Det fikk vi merke nå i helgen. Jeg har vært på dobbeltstevne i Kongsberg, og følgende ble helgens læring:

  • AG 1 lørdag: Liz tjuvstarter, jeg dekker henne foran andre hinder og starter på «nytt». Resultatet ble at Liz skjønte at hun hadde gjort noe galt og mistet ALL fremdrift i banen. Hun spurte om lov før hvert eneste hinder!!! «Frem» hadde hun aldri hørt om. Fytt i, det holdt på å klikke for meg  – men jeg klarte å ta meg sammen slik at vi unngikk full offentlig krangel på banen.
  • Hopp 1  lørdag: etter formiddagens erfaring hadde jeg bestemt meg for at jeg skulle starte sammen med Liz for å sikre den gode fremdriften hennes. Og så får vi en bane hvor det absolutt ikke er lurt i det hele tatt: fire hopp rett frem med ett fristende rør som ett lokkehinder i enden!!! Makan. Hmm… Jeg tenkte da at det får briste eller bære, legger henne igjen på start, planlegger å gå til hinder #4 men dit kom jeg aldri. Hun tjuvstarter igjen og er over de fire hoppene og gjennom røret omtrent før jeg får tid til å reagere.
  • AG 1 søndag: Starten er endelig perfekt for å starte sammen; en 180 graders sving – og så klarer jeg å pådra oss en disk med å sende henne over feil hinder (var litt for sen med høyrekommandoen min)! Jaja… Resten av løpet var nydelig, det inneholdt mange momenter som vi løste suverent. God avstand, gode foranbytter med god avstand, suveren slalåminngang og vi fikk med oss siste hinder. Hun har hatt en tendens til at «det skal vi ikke ta tenk»!
  • Hopp 1 søndag: YOHOOOO – Liz kan løpe fort!! Det var igjen en start med «første langside» bestående av 2 hopp, 1 stusshopp, 1 hopp svakt til venstre og rør hvor øverste inngang skulle taes. Siden jeg kun trener på konkurranser fant jeg ut at jeg skulle teste ut avstandsdirigeringen min. Og det gikk nesten. Men nesten er jo aldri bra nok 🙂 Jeg var kommet til hopp#2 når Liz var ved det hoppet som stod til venstre. Jeg vrir skuldrene i riktig retning, roper venstre, hun tar det riktige hoppet og fortsetter til venstre over lengden (den skulle vi liksom ta litt senere). Riktig så flink var hun og jeg trenger mengdetrening på å løse slike langsider! 

Jeg er godt fornøyd med innsatsen vår i helgen 🙂 Gleder meg allerede til neste gang vi skal på sånne dyre treninger (også kalt stevner). 

4 kommentarer om “Litt oppdatering

  1. Takk for en hygelig dag hos deg. Så flott at du fikk til ett løp da. Godt å høre at du er fornøyd, skulle gjerne ha sett dere! Du får komme på Skui å trene langsider……………………?

    Gro

  2. Et bra løp og mye bra i de andre løpene – høres ut som en god trening, OG du er fornøyd 🙂 Fikk dessverre bare sett det ene løpet ditt. Kunne Obelix fått litt fart av Liz? Hihihihihihi……………..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s