Hønefoss

Det går fort unna på banen med Liz 🙂 Hørt den før? …Dagens baner var i overkant vanskelige klasse1 baner, det gjør det ekstra vanskelig for meg da å klare å styre henne. Jeg mener; hvordan i all verden skal jeg klare å styre henne optimalt når hun trenger hjelp av meg for å forstå hva hun skal gjøre – og jeg ikke rekker frem til henne?? Joda, vi fortsetter vårt prosjekt med hindersikkerhet og avstandskommandoer og dyre treninger. Men jeg må innrømme at det tærer litt på motivasjonen når vi møter slike baner… Hjelp meg å fokusere på målet mitt er dere snill; det trenger jeg 🙂 Kanskje jeg skal få designet en genser som jeg kan bruke på stevner slik at jeg på den måten kan få gjort alle oppmerksom på at jeg bare trener / tester ut hva som virker / ikke virker!?

7 kommentarer om “Hønefoss

 1. Du har bare så vidt begynt!! Det gode grunnarbeidet du har gjort kommer du til å få igjen for senere!

  Husker en gang som tenåring og hestefrelst leste noe om den perfekte feltritthesten..(og som siden den gang har brent seg inn i minnet mitt):
  «den er en disiplinert djevel», en som aldri gir opp,og som som er klar over sine muligheter og gir alt.Den gir så mye at rytteren til slutt har vanskelig for å mestre den når den går seirende i mål» . Dette kan bli Liz! Med den rakkettmotoren hun har, vil få kunne slå dere når du har hatt tålmodighet nok til å la henne beholde farten men allikevel fått henne under kontroll! Tålmodighet er en dyd!

  LIZ ER SNART EN DISIPLINERT DJEVEL!

 2. Hmm. Kanskje dere trenger litt konkurranse fri for å gå tilbake til grunntreningen ?

 3. Hei Guri.
  Den tanken du formidler er akkurat grunnen til at jeg vil ha en spesialdesignet genser!
  Det stresset Liz får på stevner gir hun meg aldri på vanlige treninger, ergo så MÅ vi på stevner for å få jobbet med det 🙂

 4. Kanskje vi skulle prøve å få til litt konkurransetrening en kveld. Stå på Nina! Det går opp og ned i denne herlige sporten vår, det er ikke til å komme unna. Hilsen meg som nå er på vei opp av gjørma igjen 🙂

 5. Helt enig med Kari – du har jo bare såvidt begynt! Det er ikke lenge siden april da dere debuterte. Og Nina, jeg husker en som sa til meg i april at hun skulle bruke dette året til trening, dyr trening 🙂 Fortsett med! Hørte noen fine setninger man bør si til seg selv inni mellom: «Jeg kan, jeg vil, jeg tør!» Stå på videre Nina!

 6. Ja, det var dette med treningsåret da……………… :-)) Det er vel stadig noe nytt du får til, og glem ikke det Kari F. sa: jobb på feltene!

  Gro

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s