Treningsleir i Arendal

Sånn, nå er jeg endelig sånn noenlunde våken igjen etter helgen 🙂

Tradisjonen tro så har vi vært på klubbens (Tønsberg HK) sin årlige treningssamling i Arendal. Vi var vel bortimot 40 ekvipasjer nedover fordelt på LP, bruks og AG. En imponerende samling med engasjerte hundemennesker. Det har vært en flott helg som har levd 99% opp til forventningene (den manglende prosenten er pga maten). Mye moro, mye god trening i tre dager, mye latter, nye venner og ikke minst mye god læring.

 Jeg har desverre ikke bilder fra helgen, men det er mulig at jeg kan få sneket til meg noen etterhvert. Jeg hadde med kameraet men jeg glemte liksom å bruke det…

Helgen startet med at Tia ble hentet allerede kl. 05:00 fredags morgen, da hadde min kjære bror kjørt fra Lillestrøm for å hente henne! Og kl. 06 kom Morten og Pondus, og de to satt på med jentene og jeg nedover. Det er tidlig å starte dagen så tidlig!!! Vel fremme på Hove leir plaskregnet det så vi var alle litt spente på om det ville bli en særdeles våt helg. Men det ble veldig bra etterhvert 🙂

Helgens instruktør for oss klasse1 ekvipasjene var Anja Mac Neal, og hun innfridde også til forventningene mine. Vi fikk masse god trening og Anja er enig med meg om at Liz er vanskelig å jobbe med pga den enorme farten sin kombinert med at hun er så vanvittig førersensitiv. Hun responderer umiddelbart innen ett nanosekund på den minste bevegelse fra meg og det forvansker det hele veldig – samtidig så det er en utrolig god egenskap!! Jeg må bare passe på at hun får beholde den egenskapen sammen med farten, så må jeg bare akseptere at det vil ta litt tid før vi har alt på plass 🙂 Men det er helt greit.

Takk til alle som var der nede og det gode selskapet dere utgjorde 🙂

3 kommentarer om “Treningsleir i Arendal

  1. Hørtes ut som en fin helg! Å «respondere umiddelbart innen et nanosekund» 🙂 herlig !og jeg skjønner godt at det er en utfordring !

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s