Man kan like veloppdragne sauer !

Det har vært stille herfra de siste dagene; har stort sett vært å finne godt under en dyne på sofaen, vært både febril og snufsete – med andre ord: jeg har bare gjort det jeg måtte gjøre. Men i dag tidlig spratt jeg opp av sengen og var full av energi igjen! Deilig 😉

Så jeg tok turen over fjorden til Son – der ventet Flatåsen og Diis sammen med noen veloppdragne sau på meg. OOO hildrande du … nå er jeg lykkelig 🙂 Endelig så fikk vi virkelig trent gjeting under rolige kontrolerte former med avstand til sauen. Så utrolig mye bedre det var.  Jeg smiler lykkelig fremdeles, og jeg tror Lizemoren er like fornøyd. Vi fikk mange gode tips fra Kari (takk) og vi fikk til dels tilbake Liz sin natulige avstand. Hun trenger å få mange bekreftelser/treninger på skjerming, vi har mye å jobbe med for å få befestet at den avstanden hun gav meg i kveld på drivingen er den avstanden jeg vil ha, hun må få tryggheten tilbake på utsendelsene, hun trenger mengdetrening på balasering … og og og… Det var en utrolig bra trening; takk takk takk for at jeg fikk komme å trene sammen med deg Kari!

…og det aller beste; jeg stinker ikke Lanolin. Sauen var ikke borti meg en eneste gang!

🙂

PS: Gro; Tillie er søt !

2 kommentarer om “Man kan like veloppdragne sauer !

  1. Takk for besøket og velkommen igjen. Tror det samme gjelder for gjeting som for agility, av og til kan det lønne seg å trene uten instruktør. Lærer å se ting selv og finne løsninger som passer ekvipasjen.
    P.S vil fremdeles anbefale et kurs hos Jonas Gussttavson, av og til kan det være nytting med andre innspill.:-D

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s