Liz er skadet

Heldigvis ikke så veldig ille, men ille nok 😦

Vi (LindaP og meg) hadde avtalt en formiddagstrening i dag og jeg startet med å ta jentene en god oppvarmingstur i skogen. Linda kommer, vi setter opp en kombinasjon, jeg tar frem Liz og kong’en – jeg kaster den noen ganger og Liz kaster/slenger seg etter den som hun pleier å gjøre. Jeg er alltid nøye på at jeg alltid bare kaster den på plen siden jeg alltid har i bakhodet at hun ligger i øvre risikogruppe for skader. Vel – idag gikk det ikke bra! Hun fikk ett stort kutt på oppsiden av høyre pote, og såret gapte så mye at jeg pakket sammen og dro rett til dr. dyregod med henne.  Der ble hun dopet ned og såret trengte hele tre sting. Og det er ganske mye oppå en pote! Stakkars. Såret var skikkelig dypt. Utfordringen nå blir da å holde henne i ro til stingene skal taes om 12 dager. Hvordan skal jeg klare det?

Hun (og Viva og Zille) får en del trening/aktivisering hver dag og hjelpes… Phuh. Ser for meg at det blir en del klikkertrening med Liz nå. Noen som har gode råd til ting jeg kan klikketrene henne på som jeg kan ha nytte av og som samtidig lar henne jobbe rolig?! Liz vet jo ikke hva rolig er… Jooo – akkurat nå vet hun det. Stakkars, hun er skikkelig kvalm etter bedøvelsen.

En ting er sikkert: Liz skal alltid være forsikret.

9 kommentarer om “Liz er skadet

  1. Håper det gror fort! og det gjør det på en så ung frisk hund som Liz 🙂 Tipper det blir myyyye kosing og børsting… du kan jo lære henne å hente børsten selv – i et rolig tempo 🙂

  2. Håper det gror fort! og det gjør det på en så ung frisk hund som Liz 🙂 Tipper det blir myyyye kosing og børsting… du kan jo lære henne å hente børsten selv – i et rolig tempo 🙂

  3. Uff da – stakkars Liz! Utrolig hva hunder greier, når de må 🙂 Godt ingen sener eller muskler ble skadet!

  4. Stakkar Liz…det er ikke greit når alt skal gå så fort :o/ Takk for kommentaren på bildet,sier Dennis. Jeg skal dessverre på jobb fredagen du har slabberas(og lørdag), det er «maximale dager» på Maxbo vettu ;o) tar det igjen siden. Lykke til i dagene som kommer.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s