Det knaser i sand

Overalt! Inne altså. Sukk 😦

Hver årstid sin sjarm sies det… Men er det nødvendig at det kommer så mye sand inn om høsten? Nå gidder jeg ikke å pakke vekk støvsugeren, den står fremme hele tiden – jeg må jo støvsuge yttergangen ett par ganger for dagen (og jeg har ikke støv på hjernen). Jaja, får ikke gjort noe med det. Joda, jeg kan jo kvitte meg med hundene, slutte å trene på grusbanen, slutte å gå på tur på jordene, slutte å gå på tur langs veien men det er jeg ikke villig til. Så da får jeg bare godta all sanden 🙂 Takk, det var godt å få ut litt frustrasjon!

Var og trente i går kveld, og det var en god trening (kun tre personer; Morten, Karine og meg). Fikk trent videre på å føre med avstand, innspurter (over hopp som stod skjevt), innkalling, vippe, vippefelt med fristende rør som neste hinder, slalåminnganger og stige. Liz river noe med forpotene sine, men det er kun slurv pga den rosa kong’en som ligger og venter 🙂

Mens vi ryddet inn fikk Viva og Zille løpe fritt rundt på grusbanen og det er fornøyelse å se de to løpe og leke sammen uten at det er BC’er i nærheten. De storkoser seg. 

7 kommentarer om “Det knaser i sand

  1. Sand! Åååå nu såg jag för mig en vit sandstrand med blått hav…………….Se där hur tankarna flyger i väg. 🙂 Får försöka inte se ut genom fönstret….

  2. Ja, skulle tro Thera hadde klister under bena når hun har vært ute bare en liten tur, sand over alt. Støvsuge, ja, noen ganger. Høres ut som dere hadde en fin trening.

  3. Bare tre på trening, er ikke det deilig………………………. Det høres ut som om dere har fått på plass en del ting. Gleder meg til å se dere.

    Gro

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s