Det hersker ingen tvil…

…de gale har det godt! 🙂

Jeg har i lengre tid (over noen måneder) planlagt en treningstur inn til Skui for å trene sammen med gamle gode Skui gjengen, men det har liksom aldri passet og så har ting kommet i veien og så videre… Men i kveld, endelig, så skulle jeg innover. Gledet meg, alt var klart, tar en tur på aftenposten.no før avreise hjemmefra og ser at biler ligger strødd i grøftekanten i Drammen pga sludd. Hm, ble først noe betenkt, tar en tlf til Olsen og får bekreftet at det er glatt innover. Tenkte meg fort om og bestemte meg for at jeg tar turen 🙂 Hvorfor? Jo, har ikke fått testet den nye bilen på såpeglatt føre enda og siden jeg skal kjøre over fjellet til Bergen i julen så er jeg litt sulten på å få testet den.  Så jeg kjørte forventingfull innover klar til å håndtere glatt føre. Men det gang ei; e18 var så fin så.

Vel fremme i Skui gikk Elin, Kari og meg en god tur med hundene før vi kjørte opp til ridehuset. Og ja Beate – det er en lang lang vei inn – eh, opp – i skogen til det ridehuset 🙂

Liz er sliten etter treningen; det er tydelig at det er uvant for henne å trene i så løs sand. Så vi hadde noen ekstra riv i kveld, og det var mest pga feilberegning i satsen. Ellers så fortsetter vi på prosjekt «oppmerksomhet mot meg takk», og det er vanskelig for henne. Det er jo ikke så rart siden vi har trent noen måneder nå på å forsterke selvstendig fremdrift og knallinnspurter.

Takk for hyggelig selskap til dere tre (Elin, KariO og NinaM) 🙂

4 kommentarer om “Det hersker ingen tvil…

  1. Hevet over enhver tvil – de gale har det definitivt godt! Og like imponerende: Du må jo ha skrevet blogg da du kom hjem på kvelden???

  2. Selv takk for hyggelig besøk! Håper det ikke blir lenge til neste gang! Og tusen takk for lånet av ferrarien!! Morsomt! Gøy å se utviklingen hos Liz!

  3. Ja, de gale har det godt. Kjempehyggelig at du kom innover til Skuidalen og trente med oss. Håper det ikke blir så lenge til neste gang, det er like greit å begynne å mase med en gang.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s