Dårlige og gode treninger

At jeg ikke kan lære!!!! Liz er en ufattelig vár hund, så hvis jeg er i dårlig humør eller i dårlig form så mister hun alt av initiativ og fremdrift. Hjelpes, hun blir ekstremt klengete og «frem» har hun aldri hørt om… På torsdagens trening skjedde dette; hun klengte og var vanvittig smiskete – og jeg holdt på å tilte fullstendig. Jeg hater at noen klenger og maser på meg (spiller ingen rolle om det er to eller firbente) så jeg blir i desto dårlig humør når det skjer! Jada, du har helt rett – det ble en dårlig spiral av det på torsdag. Jeg var dårlig, hun klengte, jeg ble sur, hun klengte enda mer, jeg ble grinete, hun maste …etc.. Ikke bra.

Vi trente på denne banen

 

og det var ikke mye som var bra nei. Så jeg tror nok vi sette den opp igjen en annen gang, for den har en del momenter i seg som vi trenger å trene på. Det hører forresten med til historien om torsdagens trening at jeg var ekstremt kvalm, kuldegysninger og generelt skikkelig uggen 😦

Tidlig formiddag i dag møttes vi til en helt herlig trening. Det er NYDELIG å kunne trene i dagslys 🙂 Snakk om vitamininnsprøytning! Og formen min er på plass igjen og Liz var igjen normal. Alt av fremdrift og initiativ var godt tilbake 🙂 Så jeg må nok be treningskompisene mine passe på at jeg ikke trener annet enn veldig enkle ting hvis jeg ikke er i form. Skjønt, det spørs om det hjelper – Liz leser meg så vanvittig bra og er ekstremt følsom for hvilket humør jeg er i… Det går ikke å lure henne rett og slett.

Tilbake til dagens trening: Vi satte opp stige og møne for seg pluss en velodrom bestående av 6 hopp. Og hadde en KNALL trening. Feltene sitter såpass nå at jeg bare unntaks vis bruker kobbelet. Hun blir stående på feltet til hun får av-kommandoen og det er bra! Hun har ikke maksimal fart over feltene, men det gjør ingenting siden hun er så rask ellers… det viktigste er at hun får med seg feltene. I velodromen jobbet vi med flere momenter, og alt fungerte suverent i dag. 

🙂 

4 kommentarer om “Dårlige og gode treninger

  1. Går ikke å lure de 4-bente nei 🙂 og selv om vi av og til trener når vi egentlig ikke burde så tjener de jo sin hensikt i å vise oss hva som skjer når vi ikke er oss selv….. noe som f.eks. kan skje i en konkurranse…. 🙂 de er så herlig ærlige de dyrene!

  2. Nej av och till lärer vi inte. Men Nina vi är bara människor och inte robotar, så vi nog bara stå ut med att vi inte alltid lärer. 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s