Follo stevnet

Dagen startet grytidlig med avkjørsel hjemmefra kl 05:45 !! Det er tidlig det, men det er deilig å ha god tid når man skal på stevne. Jeg hadde start nr 1 og stevnet startet med hopp1 så da var det godt å være der i god tid.

 Dagens dommer for store hunder var Harald Schjelderup og han hadde laget artige baner til oss.

 Liz var ultratent men klarte å kanalisere stresset sitt ganske bra da vi stod og ventet på å bli kalt inn. Og så skjer det: hun kjenner kunstgress under potene sin for aller første gang, og jeg ser at hun formelig krøller tærne i det med velvære … Jeg dekker henne på start, har briefet at jeg skal starte henne når jeg er med lengden …men når jeg var såvidt passert hopp#1 kom det en svart prosjektil forbi!!! Fader; hun var råtent og hadde en djæ… fart! Så jeg fikk ført henne hele første langside med god avstand, hun tar alt riktig, men da hun er i røret, jeg er såvidt ved hinder #4, jeg brøler «venstre» til henne, men det hører hun ikke i alt bråket i hallen så dermed tar hun pølsen istedetfor hjulet.

Neste forsøk var denne ag1-banen:

 Og hun tyvstarter for meg igjen!!! (hun som er så flink på trening). Ihvertfall; jeg får gleden av å avstandshandle henne over stigen og ned i ett perfekt felt og deretter inn i 180 graders svingen før vi møttes igjen ved hinder #4. Vi disker på denne banen og men akkurat nå husker jeg faktisk ikke hva det var vi disket på. Jeg får det på film etterhvert. Men det som skjedde var at vi fikk en miskommunikasjon – og læringen er at når det skjer så MÅ jeg ta en timeout!!! Det blir bare dustefakter fra oss begge to når vi begynner på den måten, så jeg må lære meg å stoppe oss begge helt opp da – ta ett godt drag med beroligende oksygen – og så fortsette. Vi har god tid til å gjøre det, Liz har en vanvittig fart. Da vi var på denne banen ble det overhørt en kommentar fra sidelinjen om Liz «den hunden må gå på noe» 🙂 og joda, det er riktig det, hun går på mat, mye motivasjon og en enorm glede 🙂 !!

7 kommentarer om “Follo stevnet

  1. 🙂 «hun går på mat, mye motivasjon og en enorm glede». Denne setning likte jeg! Gledjer meg til å se på videoen.

  2. SÅ flink du har vært til å legge ut banene!!! Så fint stigefeltet er på plass i konkurranser 🙂 Gleder meg til film!

  3. Hyggelig å se deg igjen 🙂 Gleder meg til video, fikk bare sett slutten på det første løpet og så måtte jeg dra.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s