Kurs med Peter Holmberg

Vi har (i regi av THK) hatt ett suverent kurs denne helgen med Peter Holmberg som instruktør. Jeg hadde store forventinger til ham som instruktør siden han har en hund som er veldig lik Liz i fart og intensitet. Og forventingene mine ble innfridd 🙂 Han klarte å få meg til å tro på at jeg når frem; utfordring og løsningen ligger «bare» i at jeg må være skikkelig smart i føringen min. Planlegge enda bedre hvor jeg skal være f.eks. ved hinder#2 for å klare utfordringen 10 hinder frem… Phuh, jeg fikk virkelig kjørt meg. Heldigvis så har Liz blitt så hinder og momentsikker at vi er klar til å løse banene på denne måten. Hun er så rask, så inderlig rask, at jeg har ikke sjangs i det hele tatt til å tenke på banen. Jeg må bare reagere, og reagere fort og helst riktig med en gang innen ett nanosekund og helst da med hundre % riktig vriding av hele meg… Lett? ikke helt 🙂 Men vi skal få det til. Vi leverte en del skikkelige gode løp nå i helgen (og knoting) så det er håp, ingen tvil om det.

Jeg hadde med kameraet mitt og hadde planlagt å ta masse bilder, men kurset ble holdt i ett ridehus så det var elendigt lys der inne.

Ridehus ja, det er på ingen måte optimalt for meg å mengdetrene der inne, men det gikk relativt greit med inntak av trippel dose allergimedisin + noen solide doser med astmaspray!

 Takk for ett godt kurs i helgen 🙂

3 kommentarer om “Kurs med Peter Holmberg

  1. Nei tenke er det ikke tid til når man går agility
    🙂 det må gjøres før ja, vanskelig det! Høres ut som et fint kurs!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s