Trening

Hadde en knallgod trening i kveld 🙂 Satte opp en bane med to buede rør og mengdetrente på å være riktig plassert for å kunne hente Liz ved rørutgang. Mye eksposiv løping og kjappe forankrysser for min del, og det kjennes veldig godt i rompe og lårmusklaturen min nå!! Lurer på hvordan jeg har det i morgen… Den siste runden ble ikke optimal mtp min egen fart, da fikk jeg kjenne på konsekvensen av en dårlig (eh, ikke eksisterende) oppvarming av egen musklatur. Så det er bare å varme opp meg selv mye bedre enn hva jeg har gjort til nå – må det hvis musklene mine skal klare å være så kjappe og eksplosive som jeg vil at de skal være.

Her er ett bilde som ble tatt av Liz og meg på søndagens stevne. Jeg måtte gå med refleksvest pga Liz sin løpetid, og det var egentlig en genial løsning. Det var ingen hannhundeiere som kunne klage på at løpetispene ble holdt skult ihvertfall 🙂

Liz var «noe» klar til å få komme seg ut på banen 🙂

2 kommentarer om “Trening

  1. Jeg trodde også det var hundene som hadde vest, og jeg var der på lørdagen 😀 . Først på slutten av dagen så jeg de to som gikk med vest. Varme opp muskulatur både på eier og hund er viktig!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s