Vi trener og trener :-)

Jeg fortsetter prosjekt «hente og forankryss» og mengdetrener på å klare å være i situasjonene. Og lårmusklene mine blir stadig flinkere til å få meg fort frem. På lørdag satte jeg først opp en dobbelboks med buet rør som en forlengelse på det ene hjørnet (noen som skjønte den?) og vi avsluttet med en enkel kombinasjon med to rør (http://www.youtube.com/watch?v=xDeytaraBq0). Filmen er for spesielt interreserte, den bare viser Liz og meg mengdetrene på det å hente og forankrysse.

Nå i kveld satte jeg opp denne

og her og er det mange muligheter til å få tynt musklaturen litt 🙂 Liz barberer utgangene sine når jeg klarer å være riktig plassert ved rørutgangen og hun er dønn trygg på hvor hun skal etterpå. Kombinasjonen kan også brukes til å trene slalåminnganger i massevis.

I tillegg satte vi opp mønet med pølsen etter som en artig fristelse. Liz gav meg flotte 2på/2av hver gang. Flinke hunden det.

6 kommentarer om “Vi trener og trener :-)

  1. Hehe, jeg trener på å bli rask nok i bevegelsene mine + at jeg skal klare å beregne forankryssene mine + at jeg skal klare å være riktig plassert 🙂 Det er mange andre måter å løse den kombinasjonen på, men det er disse momentene jeg trener på nå jeg ønsker å få inn i ryggmargen 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s