Arendalshelgen 2008

Vanskelig!!! Liz er en helt herlig og fantastisk og veldig veldig krevende hund å gå med. Hun er så vanvittig høy på konkurransestress at hun ikke klarer å beherske seg. Hele agiitybanen er en eneste stor lekegrind for henne, og hun hviner i fistel av fryd… Men jeg og vil gjerne være med … Som jeg har sagt før så er det bare smådetaljer som skal til før vi setter ett feilfritt løp. Støtt meg i denne prosessen dere; må innrømme at det kan være en smule tøft å bare diske og diske.

Ellers har helgen vært helt fantastisk med samvær med gode venner, mang en hjertens god latter, mye sand, våte klær, våre telt og mye god agility:-)

Neste stevne er allerede på torsdag. Jeg ønsker meg stort ett stevne hvor jeg kan få minst 10 – gjerne 20 starter iløpet av en dag. Jeg tror mengdetrening på starter under høyt forventningsstress er det eneste som kan hjelpe Liz til å lære seg å kontrollere seg selv. 

3 kommentarer om “Arendalshelgen 2008

  1. Håper vi kan være til litt støtte for deg og Liz. Det er så moro å være med dere på tur, og jeg storkoser meg sammen med deg og hundene. Liz er bare herlig. Håper hun i nær fremtid klarer å få kontroll på «konkuransenervene» sine.
    Masse lykke til på torsdag.
    Klem =o)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s