Pinsestevne i Kongsberg

For ett stevne 🙂 Jeg er strålende fornøyd!! Nydelig vær, gode venner og ikke minst mye artig og bra sammen med Liz på konkurransebanen – kan det bli bedre?

Bildet er tatt av flinke Tuppetroll-Helene 🙂

 

 

Hopp1 – lørdag http://www.vimeo.com/997957

Liz har ultrahøy mens vi ventet på tur så jeg var noe spent på om hun ville klare å ha kontakt med seg selv …og med meg! Da det endelig var vår tur dekket jeg henne på start og jeg startet henne før hun fikk sjangs til å tjuvstarte. Hehe; 1 – 0 til meg! Utfordringen ble da å rekke å være riktig plassert får å vise henne riktig – noe jeg bommet på og disken var ett faktum. Men ellers er jeg strålende strålende fornøyd med hoppløpet 🙂 

 

Ag1- lørdag http://www.vimeo.com/997718

Her kokte vi litt over, både Liz og meg – og jeg valgte å atter en gang starte sammen med henne med ekstra utfordringene det gir. Men jeg er veldig fornøyd selv om vi pådro oss 25 feil!! Vi hadde til tross for mange snurrer og tull 5. beste tid og endte på en 10. plass 🙂

 

Lag – lørdag (har ikke løpet på film)

Utrolig!!! Men Liz bestemte seg for å bli på start … Jeg så det på øynene hennes at hun hadde en helt annen ro i øynene sine da jeg dekket henne  – så jeg rygget godt forbi 1. hinder før jeg startet henne!!!! Da var jeg så paff at jeg var helt satt ut og rotet det til for oss på banen !

 

Hopp1 – søndag http://www.vimeo.com/1001040

Gøy gøy gøy; hilsen Liz!!!  Jeg starter løpet med å legge Liz skjevt på start og hun korrigerer seg inn på linjen, jeg plasserer henne tilbake skjevt ut av linjen og hun korrigerte seg tilbake …og sånn holdt vi på noen ganger før jeg fikk henne til å skjønne at jeg ikke var hjernedød som plasserte henne «feil». Jeg plasserte henne «ut av linjen» for å unngå en rørfelle, og det gikk bra! Men så kokte Liz over og ble stående å hoppe foran meg (med ett hopp hun skulle ta rett bak seg) og virret «si hvor jeg skal – si hvor jeg skal – si det da…» Makan 🙂 hehe, jeg fikk roet henne ned og fortsatte uten feil til vi kom til slalåmen. Der fikk jeg den klassiske pinne10 feilen (jeg forberedte en sving) og etter en liten «tenkepause» valgte jeg å diske oss med å bare fortsette 🙂

 

AG1 – søndag http://www.vimeo.com/1001233

Hun lå på start!!! Jeg kunne gå hele 5 skritt fra henne før jeg valgte å starte henne!!!! JUBEL!!! Vi nærmer oss stadig at hun skjønner at det faktisk går ann å ligge igjen på start 🙂 Starten på banen var 4 hindre rett frem og rett i en 180 graders sving. Jeg (min dust) klarer å gjøre den klassiske førerfeilen med å starte for tidlig på svingen = disk. Men det gjør da ingenting. Det var mange mange momenter i samarbeidet vårt som jeg er gulle godt fornøyd med i løpet. Hun gav meg feltfeil, og det bare styrker min overbevisning om at hun MÅ få befestet feltene sine etter hvert agilityløp!

 

Viva og Zille har selvfølgelig vært med de og; det er imponerende så flinke de er til å akseptere at de ikke får konkurrere mer.

 

Tusen takk til Therese for at hun gadd å filme 🙂

8 kommentarer om “Pinsestevne i Kongsberg

  1. Så herlig å se dere utpå banen. Der er stadig progresjon ser jeg, bra. Så lurt å komme henne i forkjøpet ved start. Ble hun overasket?
    Åååå skulle ønske jeg var der i stedet for der jeg var. JEG VIL OGSÅ SE LIZ I AKSJON!!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s