Nannestad; søndag 25. mai

Ny dag nye muligheter 🙂

Bare en kjapp oppdatering:

Hopp1 – jeg starter Liz fra start, og nesten hele løpet fungerer som det skal 🙂 Kun små detaljer; ett riv i en krapp sving siden jeg var for uklar i kommanderingen min, ett annet riv siden jeg forstyrrer henne med en kommando mens hun er i svevet og til slutt en vegring på siste hinder da jeg presser henne ut med en litt for dårlig timet bakbytte. Men vi gjennomførte til en 10. plass og det med desidert best tid til tross for oppretting av en vegring 🙂

Ag1 – tra la la, rør er så gøy så gøy!!!! Starten på banen var to hopp og rett inn i slalåm (omtrent på linje) med ett særdeles fristende rør som fjerde hinder. Jeg startet sammen med Liz, får sendt henne nydelig frem og hun tar slalåmen flott for meg, jeg er «langt» bak henne og da hun kom til 8 pinnen så bare klarte hun ikke mere. Hun bare MÅTTE ta røret. Tja ja 🙂 og etter det kokte vi litt over begge to tror jeg. 

 Konklusjon etter helgen; vi er inne i den planlagte progresjonen mtp utvikling og med 50% gjennomførte løp iløpet av en helg så klager ikke jeg!

 

🙂

6 kommentarer om “Nannestad; søndag 25. mai

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s