Treningskonkurranse i Fredrikstad

Lørdagen ble tilbrakt sammen med gode venner på en treningskonkurranse i Fredrikstad; vi var invitert dit av LindaS. Tusen takk Linda, vi kommer gjerne tilbake 🙂 Linda satte artige baner som hadde mange gode momenter i seg (og feller!).

Jeg har en tanke om at Liz trenger mengdetrening på det å klare å håndtere konkurransestresset sitt, og vi fikk virkelig jobbet med det denne lørdagen. Hun ble ikke like høy som hun blir på konkurranser, men vi var i nærheten av det… Heldige vi fikk jobbe med starter mellom de andre ekvipasjene, første gangen så prøvde Liz å tjuvstarte, men jeg korrigert henne  🙂 hehe… Etter det lå hun som en engel på hver eneste start. Tenk om hun kunne gjort det samme på stevner – sukk.

Resten av helgen ble tilbrakt hos Hilde i hennes nye hjem i Fredrikstad 🙂 

Foten min? Joda, den er fremdeles godt betent – men god bruk av is etter trening/tur + medisin hjelper og den blir stadig bedre 🙂

4 kommentarer om “Treningskonkurranse i Fredrikstad

  1. Så bra at du fikk korrigert Liz på en tjuvstart i en treningskonkurranse – tror du ikke hun ville reagert på samme måte hvis du brøt henne i en offisiell konkurranse?

  2. Jeg lurer veldig: Nytt sted, nye mennesker, nye hindre, dommer på banen – hvorfor anså ikke Liz det som en konkurransesituasjon? Kanskje for lenge siden jeg har vært på en konkurranse 😀

  3. Takk for hyggelig besøk og selskap 🙂 Gøyal treningskonkurranse på lørdag ja. Og Solveig, når Nina står på start i en offisiell konkurranse med det avslappede smilet hun hadde på lørdag så ligger Liz 🙂 (bare se på 3. bildet ovenfra)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s