Med ullundertøy på!

Ja, dere leser riktig – ullundertøy i bruk 19. juni! På meg. Her. I Tønsberg 😦 Men det var godt å ha på 🙂 og veldig nødvendig. 🙂 Jeg har vært ute i mer enn 4 timer i kveld, og det har for det meste bøttet ned. Mye vann. Enda mer regn! Skikkelig dritvær. Vind. Surt. Men; jeg var varm og god og tørr godt kledd som jeg var i ullundertøy, skikkelig regntøy og vanntette sokker. Hvorfor jeg ikke hadde vett til å holde meg inne? Jo, først instruerte jeg et privatkurs jeg kjører på banen vår og deretter var det tid for egen trening.

Liz var superduper flink i dag – etter at hun hadde fått roet det værste stresset!!! Andre må gire opp hundene sine, jeg må sette meg på huk ned med henne og være dønn roooooooooooolig og avbalansert slik at hun får kontakt med seg selv. Hjelpes, den første gangen jeg satte meg ned med henne var hun så høy på stress at hun skar tenner … Men det hjalp, hun fikk kontakt med seg selv, så vi klarte å gjennomføre  noen flotte runder sammen.

Kjenner at jeg gleder meg til helgen! Det kommer til å bli hektisk også siden jeg skal punche resultater begge dager i tillegg til å gå samtlige løp jeg har mulighet til 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s