Sommerstevnet

 Liz er en fantastisk hund! Og en skikkelig utfordring å føre! Rett og slett! Vi har denne helgen både deltatt og vært med å arrangere THK og SHK sitt sommerstevnet. Jobben min var å punche resultater! Og det gikk greit å kombinere. 
 
Liz var så avsindig høy på stress på morningen at hun hadde diare 😦 Snakk om å være spent og glede seg. Det er ikke bare vi folkene som kan slite med konkurransemager… Har desverre ingen filmer fra helgen. 
 
Hopp1 – lørdag
Wow … det gikk unna som bare det. Hun hadde en start som var helt RÅ! Jeg startet sammen med henne, sender henne i en bue over tre hopp, gjennom ett buet rør og rett i slalåmen. Dette gjorde hun alene og jeg kom halsende etter. Da jeg sendte henne inn i røret var jeg ved hopp#2, så jeg tok snarveien på tvers og vi møttes da hun var kommet halvveis i slalåmen 🙂 Klarer å jobbe oss godt videre i banen, men så valgte Liz å ta en den rørinngangen som lå lengst borte og ut av linjen… Resten gikk veldig bra.
 
AG1 – lørdag
Banen starter med hopp og rett til stige. Jeg starter sammen med henne, og dere – hun tar feltet seg om jeg er 10 meter bak 🙂 hehe. I en strak sving velger jeg å løpe rett frem mens jeg sender Liz ut i svingen; desverre løper hun da forbi ett hopp. Akkurat det momentet må vi bare bli trygge på; trenger det. Det ene røret lå etter slalåmen og det ble for sterkt for Liz… og hun bare måtte ta røret selv om det sånn strengt tatt var en pinne igjen av slalåmen.
 
Åpen Hopp – lørdag
For en bane, en skikkelig teknisk bane med en haug med rør og pølse felle midt i 🙂 Artig! Det var mange som lot seg psyke ned av banen da de brieftet den. Jeg gikk og flirte og tenkte at pytt sann, jeg skal jo bare hjelpe Liz fra det ene til det neste hinderet. Det gikk, nesten, bortsett fra en sånn teit rørinngang som fristet litt for mye.
 
Søndagen.
I dag ble det for mye for oss begge, vi kokte nok litt over begge to tror jeg. Liz på stress og jeg på litt hormoner. Deltajer fra løpene er vel egentlig ikke noe å skrive for mye om i bloggen annet enn at vi leverer veldig mye bra; hadde vi bare klart å få det til å sitte gjennom hele løpet!!! Tja ja … bare vent 😉
 
 

6 kommentarer om “Sommerstevnet

  1. Det var MYE bra på bane1 i helgen. Liz er helt rå å se på, og hun begynner virkelig å samarbeide mer med deg der ute. Litt til nå så sitter det der det skal 😉 Flott jobbet.

  2. Det var veldig gøy å treffe deg igjen i helgen 🙂 Og gratulerer med mange gode løp. Godt å se at ting begynner å falle på plass og at samarbeidet er på topp 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s