AG kurs for Bø og Sauherad Hundeklubb

Denne helgen har jeg holdt agility nybegynner kurs for Bø og Sauherad Hundeklubb oppe på Gvarv i Telemark. Klubben der oppe har nettopp startet med agility og da var det på tide med ett kurs 🙂 Jeg var så heldig å få bo på Teksten Camping (eid av lederen i klubben) og hadde en flott hytte for meg selv på en stor flott campingplass nesten uten andre gjester … Luksus!! Når man har plassen for seg selv går det ann å bo på en camping 😉

Agility var helt nytt for gjengen der oppe så jeg brukte kurset på å gi dem grunnleggende kunnskap som de kan bruke for å kunne ha en fornuftig progresjon i treningene sine videre. En flott og lærevillig gjeng!

Kurset ble holdt på treningsplassen som er ved en planteskole, og der fant jeg noen digre fluesopper. Måtte ha Viva med på bildet slik at det er mulig å skjønne den reelle størrelsen på soppene!

 

På vei hjem søndagen hadde jeg en hyggelig stopp hos Ann Sissel og fikk endelig møte disse to vakre Solstrålene:

Nesten tre uker gamle 🙂 Tiilita Early Sunset og Early Sunrice

3 kommentarer om “AG kurs for Bø og Sauherad Hundeklubb

  1. oj.. vært i Telemark i helga du da. Ja men da kan eg jo skrive på dialekt her da. Skjønner at dekkån hadde det bra. Me har kost kån i hælga me au, sjøl om Tjorven savner Tuva for hu e på utstilling i Bergen.. Å så fine valper da.. har følelsen at dekkån snart blir 4 snart..

  2. Hei på deg! Jeg vil bare takke for hyggelig hilsen i GB mi, og for en super sgilityhelg. Du er en flink instuktør!!! Sherpa og jeg var å øvde på mønet og bommen i går, og på å ha «to på og to av». DET er ikke lett, men vi står på 🙂 Og har du kurs i nærheten så vil jeg gjerne tipses 😉 Fortsatt god uke til dere! Hilsen Tordis!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s