Endelig trening igjen & nytt kamera

ENDELIG så var den hersens sneen & isen vekke så vi fikk trent igjen. Vi gjorde en solid dugnadsinnsats igår kveld; fikk brøytet banen på dagtid og om kvelden spredde vi 48 kilo med smeltesalt utover isen. Den innsatsen + dagens deilige varmegrader gjorde at vi endelig fikk trent. Det er nesten 3 uker siden sist. Haha, Liz var så overlykkelig over å få trene at hun fløy av vippen den første gangen – i pur glede 🙂

Ellers så vokser Mie til og utvikler seg akkurat sånn som jeg vil. Hun er lykkelig og trygg og tillitsfull og full av initiativ og «guts». De to siste egenskapene er både på godt og vondt selvfølgelig 🙂 Men det er jo sånn jeg vil ha henne.  Liz og henne har knyttet ett utrolig bånd, og det gleder meg stort å se på. Viva har avslørt seg noen ganger med at hun faktisk liker Mie hun og; hun passer på henne og har faktisk også lekt med henne!!! Deilig.

Jeg har selvfølglig startet opptreningen / eh; innluring av nyttig kunnskap ved hjelp av lek er vel mer riktig å si – og den lille Mie-damen har begynt å få inn en del lærdom nå. I tillegg har hun blitt riktig så flink til å jobbe for klikkeren! Vi har til og med blitt enige om at det er OK å gå på tur i bånd!!

Det er jo jul, og i julen skal man gi gaver – også til seg selv. Det er ihvertfall en perfekt unnskyldning når det er noe man har lyst på. Så jeg har fått mitt Canon EOS 450D kamera i hus i dag; batteriet er nettopp ferdig full-ladet og jeg har såvidt lekt meg litt. Og motiver har man jo alltids i massevis av når det er hunder i hus; se selv:

img_0010-800x533

img_0019-800x533

Liz er fremdeles deilig skitten etter en god treningsøkt på en våt grusbane 🙂

(PS: kan noen gi meg ett lynkurs i bruk av kameraet mitt? )

4 kommentarer om “Endelig trening igjen & nytt kamera

  1. Gratulerer med nytt kamera.. jeg praktiserer også den «gave-til-seg-selv-regelen» endel.. Så når jeg kjøper julegaver så blir det litt sånn: En julegave og en gave til linda, en julegave og en gave til linda :p Gøy med jul!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s