Dagslystrening & bildespam

Vi hadde en herlig dagslystrening på formiddagen i dag; og hadde i tillegg storfint besøk fra Skuigjengen (Gro og KariO). Veldig hyggelig at dere kom nedover og trente sammen med oss.

048-533x800

(foto; Gro)

Jeg tegnet to små baner som vi brukte i dag. Hehe, siden det er litt is her og der på banen måtte vi endre litt på plasseringen av hindrene slik at det var trygt for oss alle å løpe. I tillegg satte vi opp møne, vippe og hjul så det ble masse trening på alle sammen. Jeg varierte med å ta innkalling og å starte sammen med Liz i dag; må det siden hun liksom ikke kan bli på start på stevner. Det er jo ikke så lenge igjen til vi står på startstreken igjen (Follo). Skulle forresten egentlig vært på MyDog denne helgen i jakten etter den jeve blå; men Liz har bestemt seg for å kaste all pelsen. Og jeg går ikke i utstillingsringen med en nedrøytet BC!

08

(foto; Kari)

Liz gav meg flotte felt i dag! Flinke hunden det.

01-533x800

(foto; Kari)

Lille Mie har startet agilitytreningen sin. Hehe, vel hvis man kaller det å få servert MANGE deilige godbiter på feltene for trening… 🙂 I tillegg har hun jo selvfølgelig fått lære seg røret. Hun er herlig å jobbe med.

05-800x533

(foto; Kari). Mie er noe usikker idet hun blir plassert høyt høyt der oppe på vippen; men da godbitene ble servert begynte halen å logre ivrig 🙂

06-800x533

(foto; Kari)

07

(foto; Kari)

 

Gro og Kari var flittige fotografer i dag; selv hadde jeg lagt kameraet igjen hjemme. Jeg har fått lov til å bruke noen av bildene de tok.

066-800x534

(foto; Gro) Mie var slett ikke sikker på om den pågående Izzy var til å stole på sånn med det samme 🙂

071-800x534

(foto; Gro)

114-800x533

(foto; Gro) Aragon og Shanto måtte være i bånd; deilige Izzy hadde løpetid.

7 kommentarer om “Dagslystrening & bildespam

  1. Tuusen takk for en herlig dag!!! kommer gjerne igjen vet du!!Mie var ennå skjønnere i virkeligheten enn på bilder!!! Endelig fikk jeg også sett henne!! Håper vi sees snart igjen!

  2. Det ser utrolig herlig ut å trene i dagslys, begynner å glede meg allerede til våren, ikke lenge igjen. Jeg kommer gjerne på en sånn trening Nina, men det er vel ikke sikkert jeg får ha med pitbullen min. Hun er blitt mye større og farligere, hi,hi.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s