Jeg digger effektive og hyggelige treninger !!!

Vi har hatt en helt suveren trening nå i kveld 🙂 Kort, veldig effektiv, mye trening og ikke minst godt selskap og hyggelig prat. For ikke å snakke om god tid til å varme opp hunder og gå dem ned etterpå. Om vi var der i mange timer? Nei – bare drøye halvannen time. Fantastisk!

Linda hadde oppgaven med å planlegge treningen i kveld, og hun hadde tatt med mitt ønske om å få trent på fremadsending ut i intet i en bane! Takk Linda 🙂 Jeg har slitt fælt med å få Liz til å løpe fra meg på slike sekvenser, kommando «frem» har hatt ingen betydning i det hele tatt. Og så kom jeg til å tenke på at selvfølgelig; det ligner en innspurt – hun vil ha innspurtskommandoen sin. Ganske riktig; det var det som var løsningen. Hun skjøt frem for meg med stor trygghet og glede 🙂 da jeg endelig fikk gitt henne riktig kommando. I tillegg testet jeg ut forskjellige føringer på forskjellige momenter; og jeg må huske å bruke rygge (enten helt eller delvis) når jeg skal bryte henne av en linje!

Lille Mie har også fått litt agilitytrening i kveld; matet med knallgode godbiter på feltene, vi har hoppet sammen over to hopp (GØY!!) og hun har tatt buet rør (ENDA MERE GØY) 🙂 Hehe – hun hadde rimelig stolt gange og fremskutt brystkasse da vi var ferdig. Den lille damen var meget godt fornøyd med seg selv 🙂

img_0588

Nå er hun stuptrett etter trening og mye lek sammen med tre jevngamle Papillonvenner 🙂

5 kommentarer om “Jeg digger effektive og hyggelige treninger !!!

  1. Det er sånn det skal være! guri som jeg gleder meg til våren så jeg får mulighet til å trene mer! Skal bli spennende å se dere på Follo, du skal vel dit?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s