Follo 24. jan – 09

Sne sne sne sne og atter enda mere sne!!! Kjørte hjemmefra allerede kl 06:30 og måtte først måke sne før det var mulig å få bilen ut på stikkveien. Neste hinder var å komme seg ut på hovedveien; frem med spaden og få vekk brøytekanten. Kommer oss ut på E18 og der var det ikke brøytet der heller!!! 😦 Først da vi kom oss til Asker var veien brøytet. Makan 😦 Vi brukte vel nesten en time mer enn vanlig før vi endelig var fremme på Flateby. Var heldigvis forberedt på glatte veier så vi hadde god tid.

Det var første gang Mie var i en hall og med det samme var det veldig mye for henne; hehe – da ble det en del bjeffeskriking. Men jeg tok henne på armen og gikk ett par runder inne i hallen slik at hun skulle få ro til å absorbere alle inntrykkene – og det hjalp. Det tok ikke lang tid før jeg hadde en valp som sov godt inne i tøyburet sammen med Viva.

img_0962-800x534

 

Første løp var agility og det løpet kan vi bare glemme rett og slett. Det ble ikke noe løp på oss; Liz tyvstartet noe helt ekstremt. Omtrent før jeg fikk av henne båndet føk hun avgårde som en prosjektil, og da ble jeg virkelig sint. Ærlig og oppriktig sint. Hun var til salgs for en femmer rett etter den episoden. Makan heller; hun ligger igjen på start som bare det på treninger!!!!! Neste løp (heldigvis var det noen timer imellom slik at jeg hadde fått nullstilt meg) var hopp1 og da var jeg klar til å feile henne hvis hun tyvstartet for meg igjen. Før start var hun så høy på stress at hun skalv i massevis. Vel inne i ringen tar jeg av henne båndet, hun begynner å tenke på å bevege seg, jeg knurret til henne, hun stoppet momentant og så langt (og uskyldig) på meg, jeg går ett skritt til siden og sier » værsegod» – og hun leverte ett knall hoppløp. Bare synd med den lille detaljen med feilnummering… http://www.youtube.com/watch?v=eGq3sThEmB0

 

Så planen for -09 sesongen er enkel; ta kostaden med å få skikk på konkurransestartene hennes! 🙂 Tyvstarter hun; vel – da får hun ikke gå løp! Hjelp meg med å være konsekvent da dere 🙂

9 kommentarer om “Follo 24. jan – 09

  1. Hyggelig å se deg igjen, og endelig få sett Mie. Fikk ikke med meg noen av løpene dine «live» så det var bra at du har lagt ut video.

  2. Koselig å se deg igjen også! Lenge siden sist. Jeg fikk ikke sett noen av løpene dine. Vanskelig å følge med på to ringer. Så godt fu filmer ja!

  3. Jeg hadde store planer om å dra til Follo, men snøværet holdt meg hjemme. Satser på at vi treffes sanrt, likevel.

  4. Gøy å se dere på banen igjen. ble skikkelig sugen selv.
    Skal hjelpe deg så godt jeg kan 😉
    Mie var kjempeflink i hallen 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s