Kurs med fokus på starter…

Jeg har vært på kurs i regi av THK denne helgen med Anita Axelsson som instruktør; opplegget var inntrening av Greg Derret sitt handlingssystem. Men jeg valgte å nedprioritere det å jobbe med systemet til fordel for å pirke på Liz sine starter (jada, jeg informerte instruktøren om mine valg og hvorfor)!  Jeg MÅ prioriere å få vekk tyvstartene til Liz og ett kurs er det nærmeste jeg kommer noe som ligner stevne for å få frem stresset hennes (og mitt). Vi var en hall (ett fantastisk drivhus med mykt deilig kunstgress),

img_1033-800x533

det var flere mennesker & hunder der som satt ringside, jeg presset meg selv inn i mye stress og følelser som jeg ofte har på stevner – alt for å få frem en mest mulig lik situasjon. Og det fungerte! Hjelpes som det fungerte! Jeg feilet Liz når hun tyvstartet, gav henne timeout, hun fikk ikke gå bane eller kombinasjon da og i tillegg kjørte jeg mange mange mange forsterkninger av starter. Hun var drithøy på stress i dag og de siste rundene lå hun som en engel på start og jeg kunne gå langt ut i banen før jeg kalte henne inn. Måtte det bare virke på stevner og. Første test blir til helgen på Moelv 🙂

Lørdagen jobbet jeg en del med Mie i den lange lunsjpausen; noe bilder:

img_1085-800x534

Hun har endelig lært seg dekk og i går gav hun meg flere dekker frivillig 🙂

img_1086-800x534

Oppladning av  Flode 🙂 Vi må jo ha en knall draleke klar 🙂 Og Flode fungerte flott som forsterker da vi jobbet med fremadsending og bli.

Jeg tok mange bilder i hallen i går, men 90% av dem ble kastet. Det var ett veldig vanskelig lys i hallen som krevde ekstern blitz – og da ble ikke kvaliteten god nok ved actionbilder. Så jeg lærer stadig noe nytt ved kameraet mitt.

Nå skal vi slappe av ettt par timer til før vi skal ut igjen. Ut på enda ett kurs; denne gangen er det Mie sin tur. Vi går på ett videregående kurs (etterfølger av valpekurs). Kjekt å få mye generalisering og miljøtrening av den lille damen.

7 kommentarer om “Kurs med fokus på starter…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s