Jeg har blitt utfordret

Normalt pleier jeg å ignorere utfordringer via bloggen, men denne (fra Stine) gjorde meg nysjerrig. Utfordringen er «hva er det 6 bildet i det 6 albumet ditt». Hvilket album, hvor da? Jeg har album liggende forskjellige steder, alt fra eksterne siter til DVD’er her hjemme. Tok en titt i de forskjellige albumene, og det må være dette bildet som er det mest riktige. Det er ett veldig veldig spesielt bilde som betyr mye for meg. Jeg tok det februar 2001 – og ja, det er av det ene tvillingtårnet i New York.

wt2

Jeg ble ufattelig svimmel da jeg tok bildet; følte at nakken knakk for å klare å fange det enormt høye bygget! Og jeg ble enda mer svimmel da vi en time senere stod helt oppe på taket. Heldigvis holdt min kollega meg godt fast.

wt7

Vi hadde en del syke kommentarer om «tenk om bygningen kollapser» …

…og det er fremdeles fælt å tenke på at bare 7 måneder senere så inntraff 11.09.

Jeg husker fremdeles ansiktene til en del av dem som jobbet der, og jeg har mange ganger lurt på om de var på jobb den dagen.

 

Sender utfordringen videre til KariO, Hilde, MonicaJ, Monica&Tyra, Hanne og Martine

5 kommentarer om “Jeg har blitt utfordret

 1. Hej min vän! Hoppas du fick mailet jag skickade till dig. Vi har inte haft något interrnet på väldigt länge så de e därför jag inte hört av mig.
  KRAM

 2. Wow før ett bilde! Det blir ganska stark med tanke på vad som hænde dær…. Jepp, då ska jag finna mitt 6:e album och det 6:e fotot….Hmmm har oxå album lite hær och dær… kul utfordring! 🙂

 3. Så gøy og se!!Uff ja, man grøsser liksom litt hver gang man hører om 11.september. Har en veninne som var der dagen før…veldig bra bildet det første bildet ditt! Der får man virkelig en følelse av hvor høyt det er! Jeg tar utfordringen jeg!

 4. Hei Nina!
  Vet ikke, vi var kanskje like svimle begge to der oppe, hvem som støttet hverandre mest er ikke greitt å vite:-)

  Uansett, ja artig bilde. Selv glemmer jeg ikke den artige heisføreren som tok oss opp til topps. Om han var på jobb 11.09…håper ikke det!

  Mvh
  Ove

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s