Stevne på Sande; 25. april 2009

Vi har hatt en fantastisk dag på Drammen HK sitt stevne i dag. Det ble holdt ved Sandehallen; ett flott område. Nydelig kunstgressbane og flotte turmuligheter. Vi kom tidlig, fikk plassert telt, stoler og bur og fikk gått en god tur før start. Jeg tok frem klikkeren i dag og kjørte Liz en god runde for å tømme henne for mental energi før start. Banen var en nydelig fartsbane med gode linjer. Vel inne på start så ble jeg akutt ekstra nervøs, beina mine kjentes som gele, og jeg turte ikke å teste Liz sin bli noe særlig. Jeg stavret meg frem ett par små skjelvende skritt før jeg rett og slett bare gav henne kommandoen «værsegod» og vi var igang. Desverre så streiket videokameraet så jeg har ikke film av løpet. (Snille Tuppetroll-Helene har filmet løpet; http://vimeo.com/4325673 🙂 )

img_29131

Det gikk heidundrane fort og hun rev 6 hopp. Det var nok en kombinasjon av vått glatt underlag og høy fart. Vi kom inn på desidert beste tid, men på nest siste plass pga alle rivene!

 

Etter ett par timers venting så var det klart til ag1. PetterH hadde satt en bane hvor du var nødt til å løse starten med å være i situasjonen; og det er jo greit nok siden jeg ikke går (så langt) fra henne enda. Men utfordringen var da at jeg ble hengende «litt» langt bak etterhvert.

img_2912

Det var en fremadsendingsstrekke som Liz bare tok aldeles nydelig – og fort – og da jeg var nesten ved hinder #3 var hun ferdig med hunder #6 (vippe), og kommandoen hun fikk da var «vippe – felt – vent på meg» 🙂 Jeg var nødt til å få henne til å vente for etter vippen var det en 180 graders sving hvor jeg ihvertfall trengte å være litt nærmere for å kunne hjelpe henne.

Film fra løpet: http://www.youtube.com/watch?v=EungwfCeg88&feature=channel_page

Vi endte på en 10. plass med idømte 20 feil (og igjen veldig god tid).

 

img_29351

Vakre Mie 🙂

Bildene er tatt av Eskil Bjørnø; se flere av bildene hans fra stevnet her

11 kommentarer om “Stevne på Sande; 25. april 2009

  1. Ekstra nervøs? Hvorfor det, da? Hva er det verste som kan skje, tro…. Stor fremgang å se på video’n i forhold til tidligere konkurranser 🙂

  2. Dette går rette veien det vet du! Morsomt med referat når man ikke kan være tilstede selv!

  3. Endelig fått rotet meg til å se videoene. 😉
    Veldig bra Nina. Kjempemoro å se hvor bra Liz har blitt til å samarbeide med deg på konkuranse også 🙂 Supert.

  4. Vad duktiga ni är!

    Vi ska tävla i Moss på fredag, men vi lär ju som vanligt diska oss på en gång, då vi inte ens springer åt samma håll på banan. *skrattar*

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s