WOW for ett adrenalinkick :-)

Eller rettere sagt; mangfoldige adrenalinkick 🙂

Jeg forsnakket meg her for noen uker siden og lovde en 14 åring at jeg skulle være med ham og ta wire’en over Lågen i Høyt & Lavt Aktivitetspark  … Så jeg bleknet litt da spørsmålet om konkret dato kom, men tenkte at jeg ikke kunne pingle ut. Så derfor dro vi avgårde i dag; Øystein og hans mor Ann Sissel og meg. Ann Sissel holdt seg trygt på bakken og lekte seg med kameraet mitt.

Vi startet med en grundig opplæring hvor vi også måtte gjennom en opplæringsløype.

IMG_5032_web

Full konsentrasjon

Instruktøren kom bort til oss etter vi var ferdig med opplæringsløypen og sa at vi så ut som om dette var noe vi taklet veldig bra. «Om vi hadde høydeskrekk?» – spurte hun …. Vel, jeg kunne jo ikke innrømme at jeg blir svimmel av å stå i en gardintrapp så mitt svar var «njei, har vel ikke det». Så dermed ble vi sendt rett til Sports Klatreløypen siden det var fullt i den vanlige (og snille) løypen. Man må næmlig ta en av disse løypene før man får lov til å ta wireturen over Lågen. Men jeg lover dere; Sports løypen var HEFTIG!! Vi var vel 35 meter opp i trærne på det meste og klatret over de merkeligste gangbruer. Fytt i ! Og det var KNALLGØY! Jeg lover at jeg ikke så ned en eneste gang!

Vel tilbake til basen klatret vi opp på høyeste dekk på tårnet og var klar for Mega Zip Linen over Lågen. Skulle hatt på meg en pulsmåler der jeg ventet på tur! 🙂

IMG_5087_web

GØY !!!

IMG_5097_web

På vei over Lågen

IMG_5105_web

Høyt!!! Den landingsplattformen var VELDIG høyt oppe i det treet! Vi måtte klarte over en dinglete hengebro over til ett nabotre og på den klatreturen var jeg FRYDEFULLT LIVREDD! 🙂 phuh… Vel over i det treet var det bare å henge seg fast i en ny wire for å komme seg over Lågen igjen. Det fantes ingen retrettmuligheter. Over juvet måtte man!

IMG_5141_web

Skrekkblandet fryd!

IMG_5165_web

De taustigene var veldig løse … litt kjipt når man er 30 meter over bakken …

IMG_5167_web

…eller var det 35 meter høyt oppe?

IMG_5170_web

Fester meg på en siste wire

IMG_5185_web

og tar en frydefull ferd inn til tårnet!

🙂

Jeg skal tilbake! Tro meg, jeg skal tilbake! Hvem blir med?

14 kommentarer om “WOW for ett adrenalinkick :-)

  1. 🙂 enig med Solveig 🙂 ta med den følelsen neste gang du går løp. Og du kan være helt sikker på at ikke jeg blir med. En ting er å sitte der å dingle, noe heeelt annet å klatre i lealause stiger ned fra trær…. så fint at du koste deg !

  2. Kan skrive under på at dere var DRIT TØFFE!!!!
    Hadde ikke turt om jeg hadde fått en million penger :/

    Fotografen kunne nok vært mer «proff» men øvelse gjør mester, så neste gang Øystein skal dit så skal jeg ha øvet meg litt på den ferdighetene 😉

  3. Kjempe tøft! Det ser utrolig gøy ut. Må si jeg ble litt skeptisk når jeg skjønte at du klartet fra et tre til et annet og så måtte ta ansvaret selv med å feste deg til neste wire. Høres rimelig usikkert ut, så er ikke sikker på om jeg vil likevel…..

  4. Fy flate, du er tøff, Nina, og jeg, med all min høydreskrekk, blir definitivt ikke med!!! Men vi ses forhåpentligvis i Maridalen (OODK) i september??

  5. Kjempe tøft. Hadde ikke gjort det selv. Blir svimmel bare av å se bildene. Ruben synes det var skummelt.

  6. Tøff du er, Nina! Jeg drar dit i morgen! Det så jo helt supert ut! Fikk jo sommerfugler i magen av å se «you tube» filmen fra parken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s