3 napp på Nes HK sitt stevne

Så var endelig den store helgen der; unge Mie skulle debutere. Og jeg var spent på om hun ville være like trygg og konsentrert som jeg hadde en mistanke om at hun ville være … og det var hun.

Lørdag:

Mie‘s debutløp på lørdag i hopp1 løp klarte jeg å presse på henne en liten vegring på slalåminngangen men til tross for det fikk hun  beste tid, 3. plass og sitt første napp 🙂. Det er dessverre ikke film fra dette løpet.

Liz –  AG2 lørdag (ingen film). Vi skled rundt som noen idioter begge to under dette løpet og alt ble bare kaos. Det var glatt og jeg hadde på meg feile sko! Isj, så dumt å få ødelagt løpet på den måten. Stakkars Liz, jeg tråkket omtrent på henne. Endte selvfølgelig i en disk og jeg skiftet sko etterpå!

Liz – Lag lørdag. (ingen film). Damen tyvstartet og fikk ikke gå løpet sitt.

Liz – Hopp1 lørdag. NAPP !!!!! (ingen film). Endelig var det siste nappet på plass og klasse 1 er historie! 🙂

Liz – Åpen Hopp lørdag. Hun rev ett par hopp i starten og da jeg klarer å dra henne forbi muren så ble det bare rot deretter. 

 

Søndag:

Liz – AG2 søndag. Disk. Jeg gir opp når den første feilen kommer. Legger ikke ut filmen rett og slett…

Mie – Hopp1 søndag. Hennes andre NAPP på sitt andre løp er ett faktum! 🙂 Herlig. 

 

Liz – lag søndag. Jepp; vi klarte det!!! Jeg er egentlig veldig fornøyd med dette. Liz var helt på slutten av løpetiden sin og vi startet sist på alle løpene våre. Og etter at jeg hadde briefet lagløpet, briefet og gikk jeg Mie sitt hopp-løp for så å nullstille meg til Liz sitt lagløp. Jeg kommer til å få mange kollisjoner når jeg går med Liz og Mie så jeg må bare lære meg å ha to baner i hodet!! Artig. 

 

Liz – Hopp2 søndag. Jeg gjør det igjen, jeg detter sammen etter den første feilen…. hmm, må få gjort noe med det der… 

 

Liz – Åpen Hopp søndag. Jeg glemte banen grundig!!!! Jeg var siste hund ut (nr 70 eller noe sånt) og banen var fullstendig ute av hodet mitt. Jeg stod og så på hundene før meg for på den måten få banen inn igjen, men de feilet alle sammen og jeg ante ikke hvor jeg skulle da jeg kom inn der. Tok blant annet ett mottak for å sende Liz inn i ett rør – men det var ikke noe rør der …

Vi har igjen hatt en suveren tur sammen med gode venner og vi har alle hatt knallgode resultater og prestasjoner denne helgen. Artig!!!! 🙂

17 kommentarer om “3 napp på Nes HK sitt stevne

  1. Grattis med 3 napp 🙂 Kan jeg komme med et lite ønske? Kan du legge filmene direkte inn i bloggen slik du har gjort en gang tidligere? Det blir så mye trykking på linker og siden filmene åpner seg i samme vinduet som bloggen, lukker jeg den flere ganger. Så da ender det med at man ikke ser alle filmene… Og det er jo litt dumt.

  2. Dere var veldig flinke. Siden alle snakker om Mie, så sier jeg heller at Liz KJEMPE FORTJENTE det siste nappet

    🙂

  3. Tusen takk for hilsen i bloggen, og gratulerer med et fantastisk bra resultat fra helgen! Det må jeg si, 2 napp på to løp – veldig bra!!! Og siste napp for deg og Liz, tenker du er storfornøyd! Gratulerer igjen.

  4. Gratulerer, Nina – dette var kjempegøy – så flinke dere er!!! Artig å se Mie i aksjon. Vi ses i Tønsberg!!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s