Viva trenger positive bli-bra-tanker :-)

Stakkars Viva, nå har hun enda mere vondt i høyre bakfot/hofte 😦

IMG_6130-web

Nå som hun endelig var i så knallgod form. Hun lekte flying Papillon fra vippen i går og landet i ett ekte mageplask. Stakkars gamle kroppen! Det går stort sett greit men plustelig så får hun utslag på hoften (uheldig bevegelse) og da blir det ille for henne. Men hun nøt å gå på halvannen times tur i formiddag så det er tydelig at kontrolert bevegelse er veldig bra for henne 🙂 Egentlig bør jeg vel teppelegge parketten fullstendig slik at hun alltid har god friksjon… Jeg satser på at dette blir bedre snart.

Apropos treninger; vi trener jo selvsagt titt og ofte og igår hadde vi en fantastisk dagslystrening. Det var nesten fulltallig Sommerfuglene-trening + en BC & en Toller. Mie går som en kule på treninger og leverer alltid feilfrie baner ved første forsøk – i høyt tempo. Artig. Og Liz har landet etter løpetiden og er en drøm å jobbe med. Synd det er så lenge til vi skal på stevne igjen. Jaja.

 

 

10 kommentarer om “Viva trenger positive bli-bra-tanker :-)

  1. Torstein snakker stadig om dine 3 firbente, han har ikke «landet» etter turen du tok ham med på.
    Klem til deg Nina!

  2. Vi har sklisikre tepper både her og der – ikke pent – men definitivt best for de firbente 🙂 Håper Viva snart er i knallgod form igjen!

  3. Hei på dere.
    For det første: Viva vi tenker på deg og håper du blir bedre foretere enn svint.Takk for en fin trenng i går, og med papilloner i hus, vet man aldri hva de kan finne på.Det bare luktet så godt hos dere i går! Hilsen Zig Zag:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s