NKK Lillestrøm

Så var dagen der hvor jeg skulle stille Mie selv i utstillingsringen … Og jeg kjente etterhvert at jeg faktisk gledet meg til å vise henne frem 😉

Forberedelsene startet jo selvfølgelig allerede fredags kveld med grunding vasking og føhning …og stakkars Liz måtte jo også få seg en runde i dusjen. Uttrykket hennes da jeg begynte å blåse henne med føhneren var fantastisk; det så ut som om hun mente at det hadde rablet fullstendig for meg. Dessverre Hans så har jeg ikke bilder av den nyføhnede og vakre BC’en min 🙂

Lørdagen startet med at jeg kjørte styggtidlig hjemmefra og jeg ble ilter da jeg møtte køen! Og ble ikke mindre ilter av å sitte en drøy halvtime i kø for å få parkert! Makan. Håper arrangørene tenker litt bedre gjennom parkeringskapasiteten hvis det skal være på Lillestrøm flere ganger…

Vel inne i ringen var det hele 15 juniortisper som skulle bedømmes og til slutt var vi bare 4 som ble plassert. Dommeren var streng og delte bare ut en CK i hver klasse. Mie ble plassert som 3 beste juniortispe og fikk følgende gode kritikk: «Feminin tispe, god type, vakkert hode, fint uttrykk, flotte ører, god hals. Gode proposjoner i kropp, noe ustabil fremme, fin bak. Fin hale. Meget tiltalende vesen»

Fikk også endelig hilst på Kai; oppdretteren til Mie sin pappa Cosby (Ch. Caratoots Complete Coronation). Cosby var også med og ble både BIR og Norsk Vinner. En vakker og staselig kar.  Vi prøvde å få tatt ett vakkert bilde av far og datter sammen, men det ble noe problematisk. Cosby ble forstyrret av datteren sin løpetid 😉 Ann Sissel var snill og tok bildene.

Resten av lørdagen ble tilbrakt i agilityhallen; dessverre fikk vi ikke sett så mye – til det satt vi for langt bak. Det skulle vært tribuner der. Så søndag var vi tidlig på plass og fikk kapret oss en god plass. Og for en herlig dag det ble; masse god agility å se. Og STOR GRATULASJON til alle dere som gjorde en fantastisk innsats på banen. Jeg gleder meg stort til NM 2010… 🙂 

Gro var snill og lot meg bo hos dem; tusen takk for gjestfriheten din Gro 🙂 

Noen tanker til slutt; sorgen etter Viva er sterk og hennes fravær er veldig påtrengende. Så jeg sliter fremdeles å snakke om det, som noen av dere merket nå i helgen. Men det kommer seg etterhvert tenker jeg; hun var en så fantastisk hund som glødet av livsglede og hun fortjener at jeg klarer å fokusere på alle de gode minnene som er om henne.

12 kommentarer om “NKK Lillestrøm

  1. GRATULERER Nina- for en fin kritikk. Skal se at det blir mere utstilling på dere to:) Skulle jo gjerne sett bilder av en nybadet Liz også da.

  2. Gratulerer med fin kritikk! Blir bra det der når hun setter seg litt i kroppen og får litt mer pels 🙂 Hyggelig å se deg i helgen og å ha deg der i går !

  3. Gratulerer med fin kritikk på Mie, alt blir å gå til når hun blir litt eldre. Trixie var litt for trang bak og litt løs forran, det blir også bra etterhvert, de er jo veldig unge ennå.

  4. Hmpf … Tenk at ikke dommeren klarer å se hva som er penest? Ja ja … Dårlige dager har vi jo alle. Dommere er jo ikke unntak 🙂 Gratulerer til dere og jeg er skråsikker på at Viva er veldig stolt av hennes lille «barnebarn» Mie!

  5. Igjen store gratulasjoner til dere, dere har all grunn til å være fornøyde med resultatet – bare vent! Det blir helt sikkert BIRsløyfe å ta med seg etterhvert. Gleder oss til forsettelsen. Synd at ikke ble noen biler av Liz… men, men.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s