Kurs med Lee Gibson

Jeg har deltatt på kurs (i regi av Tønsberg Hundeklubb) med Lee Gibson denne helgen. Kurset ble holdt i drivhuset på Gjennestad og det var (bare litt) varmere der enn hva det var ute. Joda, det var helt greit men jeg kjente godt at jeg burde hatt på meg stilongs på lørdagen… Og i dag søndag var det enda kaldere. Jaja, det er vinter og mange kuldegrader ute så sånn er det jo bare. Her er noen bilder fra kurset, dere finner flere bilder her. Noen av dere kjenner kanskje igjen Lars Bang på noen av bildene, han var instruktør for en annen gruppe.

Og gjett hvilket land Lee er fra? (tips, legg merke til hva han drikker) 🙂

Det har vært ett helt suverent kurs! Jeg deltok med både Liz og Mie og vi fikk virkelig kjørt oss. Lee kjørte oss på grunnleggende momenttrening som hadde som mål å øke hundens selvstendighet i banen – både på felt, sideveis avstand, eller at vi lå «langt» bak, slalåminnganger, diskriminering og svinger / handling. Ett knallbra kurs rett og slett. Liz og Mie er dønn sliten nå og jeg kjenner det godt i lårene!

Jeg er klar!

ooops – og plutselig bare landet Mie på Lee sitt fang 🙂

🙂

5 kommentarer om “Kurs med Lee Gibson

  1. Din frysepinne 😉 Men skal innrømme at det var litt i kaldeste lagetmed t-skjorte. Vi tok temp, og det var 8 grader i hallen og 10 ute. Flotters med bra kurs, det trengs 🙂

  2. Hmmm trodde du hadde vært syk jeg– og så uten stillongs? Ja ja må vel lære det selv da. Typisk Mie å bare sette seg på fanget hihi. Hørtes ut som et bra kurs ja.
    Vi snakkes.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s