Gøy på Follo: seier, 2.plass, napp og NM napp !!

For en flott stevnedag det ble 🙂

Dagen startet styggtidlig med at jeg kjørte hjemmefra allerede kl 05:40! Måtte jo avgårde så tidlig siden jeg skulle plukke opp Mr Evensen i Horten før vi kjørte til Flateby.

Jeg gledet meg som en unge hele veien oppover og kjørte mye tankearbeid for å preppe meg selv til å levere best mulig, skulle jo gå 6 løp! Og så var vi i gang.

Først Liz – lag; vi gjennomførte men det ble noen feil. Stort sett fornøyd men jeg har en tanke om at jeg ønsker at Liz skal tåle at jeg er mer «på»! Jeg pinglet ut før dette løpet ogt turte ikke å teste henne ut.

Neste var Mie sitt andre Hopp2 løp og hun gikk som en kule 🙂 Feilfritt, napp og en hederlig 2. plass 🙂 Litt uklare bilder på filmen, men det er fullt mulig å se på:

Så var det Liz som skulle ha sitt AG2 løp; vi disket på at hun er så avsindig førervár. En liten hoftebegelse for mye fra meg og hun var over feil hinder. Nå turte jeg å være mere «på» med Liz og hun tålte det 🙂 Litt trillrunde øyne fra henne med det samme men hun tok ikke av i stress; og det er jeg strålende fornøyd med. Dessverre ingen film.

Endelig skulle Sommerfuglene debutere i lag. NORGESHISTORIE faktisk; første gang det stiller ett rent Papillonlag. Dette har vi gledet oss til lenge. Se Sommerfuglene sin blogg for mer informasjon og de andre 3 sine løp. Uansett, vi vant og fikk NM napp!!! Knallbra debut 🙂 Film til Mie sin sitt lagløp:

Klart for Mie sitt siste løp for dagen; AG1 – og nå var den lille damen sliten. Det er jo første gang hun har måttet prestere 3 løp. Jeg viste dårlig linjen til vippen og vi fikk en vegring der, så fikk vi feil inngang i slalåmen; rettet opp – men da hun fikk den klassiske «pinne-10-feilen» i slalåmen bare kjørte jeg henne videre som ingenting var skjedd. Hun er så ung og jeg vil så gjerne at hun skal beholde den fantastiske motivasjonen sin 🙂 Vi har god tid og mange løp foran oss. Link til filmen:  http://vimeo.com/8942258

Siste løp for dagen var Liz sitt Hopp2 løp. Nå kjente jeg at jeg begynte å bli sliten selv også og men jeg hadde lovet meg selv at jeg skulle klare å være skjerpet gjennom alle 6 løpene; så da var det bare å ta noen mentale runder med meg selv så gikk det bra! Men etterpå gikk all energien ut av meg; hadde ingenting igjen 🙂  Jeg er ganske så fornøyd med dette løpet (hvis vi ser bort fra vegringen med slalåmen); igjen tålte hun at jeg var mere på i føringen min. Så da fortsetter jeg med det rett og slett 🙂 Vi hadde forøvrig den desidert beste tiden … Filmen er «noe» uklar; men pytt sann 🙂

Det ble ikke sene kvelden før jeg sov dyyyyyyyypt! 🙂

10 kommentarer om “Gøy på Follo: seier, 2.plass, napp og NM napp !!

  1. 🙂 herlige løp, gratulerer med napp både med Mie og lag 🙂
    flink pike, Nina 😀 som følger Liz tettere og stoler på henne, det så jeg tydelig i siste løpet. Fortsett sånn 🙂

  2. Takk for hyggelig tur. Tar på meg all skyld for å glemme autofokusen på kameraet. Lov til å mobbe meg for den!

  3. Gratulerer 🙂 Morro å se film av Mie, jeg kjenner definitivt det må en papillon i hus igjen her altså…..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s