2-dagers på Moelv

Tradisjonen tro reiste vi også i år til Moelv for å konkurrere i den fantastiske limtrehallen (jeg ønsker meg en sånn hall!!!) 🙂  Denne gangen bodde vi på campingplassen rett ved og det er deilig å ha så kort vei.

Lørdag

Startet med Mie i AG1 – og damen disket. Jeg sendte henne inn i ett lett buet rør, roper for tidlig på henne og hun kommer ut igjen! Da stod jeg allerede plassert mot neste hinder og Mie tok selvfølgelig det. Ellers bra; piffen gikk ut av meg da hun disket så jeg jobber ikke optimalt.

Så var det Liz sin tid i AG2 og hun kokte fullstendig over. Hun har aldri før kokt så til de grader over, hun hadde 0 kontakt med hjernen sin. Sukk

Mie i Hopp2 – den lille damen ville ikke ha noe av at jeg krysset bak henne på vei inn i røret. Disk. Og jeg detter litt sammen i føringen min etterpå (ja jeg er ett konkurransemenneske) og blir velger passive løsninger som jeg ikke hadde briefet… 

Etter at Liz hadde hatt timeout var jeg spent på om hun hadde klart å nullstille seg til Hopp2. Men neida – hun kokte over igjen. Dvs, starten var bra – men så ble det en miskommunikasjon og hun kokte over.

Liz – lag. Så jeg var naturlig nok rimelig spent da vi stod på startstreken; om hun ville koke over enda en gang… Men heldigvis, nå hadde hun kontakt med seg selv og meg hele veien og vi leverte ett bra løp sammen. Det gjorde utrolig godt å få det løpet 🙂 

Søndag

Startet med Mie i AG1  og endelig fikk vi til ett ag-løp. 3. PLASS 🙂 …men med feltfeil på mønet!!! Selv en liten hund kan klare feltfeil !! Hm, nå må sneen forsvinne så vi kan få kommet oss igang med skikkelige treninger igjen! Ellers var det ett godt løp og vi ble belønnet med en 3. plass og nest beste tid. Jeg ser av filmen at vi kunne optimalisert løpet og knepet inn sekunder flere steder …  

Liz AG2 – hun var på og det var jeg og!! Vi leverte ett godt løp (med noen feil) og jeg er riktig så fornøyd. Kun slått av halvbror på tid.

Mie Hopp2 – vi starter fint og etter slalåmen får den lille damen en ide om at hun bestemme litt selv i banen 🙂 hehe, hun tok ett ekstra hopp og vi disket. Ellers bra. 

  

Liz Hopp2 – det var en åpen bane, ikke helt hva jeg liker for Liz. Så jeg ble hengende bak mot en sving, blir feilplassert og hun tar feil rørinngang.

Liz lag – ett godt løp igjen 🙂 Bortsett fra den lille detaljen om at hun løp forbi det hoppet hun hadde revet litt tidligere. 

Jeg turte ikke å bruke den offansive føringsteknikken vi jobbet med forrige helg på kurs så mye som jeg kunne ha ønsket. Grunnen er enkel, vi har ikke fått trent på det etterpå og jeg vil gjerne at føringsteknikker «sitter i ryggmargen» før jeg bruker dem 🙂

8 kommentarer om “2-dagers på Moelv

  1. Ordentlig morsomt å se alle løpene Nina. Enig med deg, ting må «sitte i ryggmargen» før man bruker det på konkurranser. Sees på kurs snart 🙂

  2. hmmm – «overraskende» at du ønsker snøen bort. De tonene har da vært å surret i luften tidligere i vinter. Våren kommer om litt, om det kan være litt til trøst. Snart er det søle og vann nesten over alt, grieste hunder og man kan tråkke i sand og tørke labber hele tiden. Joda, vi gleder oss til vår og mindre snø og bedre temperaturer – og treninger på godt underlag, sammen med trivelige folk.

    Eing med deg Nina! 🙂

  3. Bedre å avslutte bra enn omvendt. Tyder på at du kan hente deg inn psykisk. Artig å lese om stevnet som jeg en gang deltok på. Selv om det meste er endret siden dem gang.

  4. Så bra at du får lagt du film så vi stakkarer som ikke fikk reist opp kan følge med 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s