Kurs med Janita og Jaakko lørdag 5. juni 2010

wow – dette var ett godt kurs !! Jeg kjøpte 2 kursplasser sånn i siste nikket fra noen som måtte melde frafall – men dessverre ble det en liten misforståelse så jeg fikk bare delta med en hund. Så etter vurdering frem og tilbake så bestemte jeg meg for å gå med Mie. Liz er allerede teknisk god og Mie har MYE å lære.

Vi fikk banene tilsendt i forkant og  jeg lo høyt da jeg begynte å studere dem 🙂 Banene var tekniske, opp til 37 hindre og vi ble bedt om å memorere begge banene !!! hehe … Jeg prøvde å lære dem i forkant, men måtte gi opp. Lagde meg en plan i forkant på hvordan jeg ville dele opp banene for Miemoren.

Jeg dro tidlig avgårde lørdagen og var på plass i Disenå i god tid før første briefing. (Jan Egil & Jenni har en flott plass der oppe 🙂 ).  Vi hadde blitt anmodet i forkant om å briefe banene flere ganger, og det var særdeles nyttig! Først briefet vi banene på egenhånd og så gikk instruktørene gjennom banene med oss. Fokus var på å finne beste linjer både for hund og fører og hvilken føringsteknikk som gav den mest optimale løsningen. 

Jeg testet ut mye jeg ikke kan, jeg beveget meg langt utenfor min trygge komfortsone og jeg lærte ufattelig mye bra! Hadde til tider problemer med å stokke armer og bein og føtter og hode riktig … 🙂 og latteren satt løst flere ganger 😉 og håret mitt stod slutt i alle retninger !!! Til slutt var Miemoren så trett at hun omtrent sovnet foran ett hopp ;)) Stakkars liten, men hun var veldig flink og jobbet knallbra for meg til hun sovnet!

Jeg har fått filmet alt og gleder meg til å studere filmene flere ganger 🙂 1000 takk til Tone og Elin for at dere gadd å filme for meg.

7 kommentarer om “Kurs med Janita og Jaakko lørdag 5. juni 2010

  1. Virker som om dere har hatt en fin helg. Jeg syntes det var morsomt å lese om armer og bein i mye bevegelse….:)

    1. Det er 9 Gb (50 minutter) med film så det er ikke lett å dele 🙂 Jooo – kan jo redigere litt …hvis jeg får tid!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s