Sandefjord; 19. og 20. juni

Det er helt utrolig å kunne sitte en tidlig søndags ettermiddag og allerede være klar til å blogge etter ett stevne. Har til og med hatt ett par timer med soling mens jeg ventet på at filmene fra i dag ble lastet opp til Youtube 🙂 mmm – vi fortjener sommer nå!!

I går på lørdagen var det småhundene som konkurrerte, og Mie var som alltid klar 🙂

Vi startet dagen med ag2 og konklusjonen på det løpet er vel av felt er ett relativt ukjent begrep for Mie … Makan, jeg trodde vi hadde blitt enige om at felt skal taes – men den gang ei! Hm… Hun ender på en 4. plass

Neste løp var Lag. Her fant hun også katapultknappen på stigen !!! Sommerfuglene endte på en 2. plass. Det var en del rot med resultatene i går så jeg trippelsjekket det i dag og 2. plassen er vår.

Til slutt var det Hopp3 og jeg var klar !! Hadde inderlig lyst til å levere ett feilfritt løp så jeg pinglet ut og sikret ett par svinger for mye med forankryss. Det tapte vi  noen sekunder på. Jaja, eller er jeg STRÅLENDE fornøyd og vi endte på en feilfri 3. plass 🙂    

Så kom søndagen og det var Liz sin tur. Jeg var noe spent på om hun ville ha kontakt med hjernen sin på første løpet siden hun hadde lagt til ladning hele lørdagen. Og hun kokte over i ag2 løpet sitt… Det ble en disk ja. 

Så var det lag; og da følte jeg meg tryggere på at Liz ville ha roet seg. Og det hadde hun :- ) Hun leverte meg ett flott løp med bare 1 riv 🙂 Dessverre disket laget. 

Til slutt var det Hopp2 og da jeg startet briefingen begynte jeg å le! 🙂 Jeg lo høyt!!! og spekulerte fælt på hvordan dommer Peter Holmberg hadde sett for seg at dette skulle løses. På filmen så ser dere at vi må være tilstede ved hinder #2 for så å få en aldri så liten sprintutfording for å rekke å sende hunden på baksiden av hinder #5. Jeg klarte det ikke … jaja – snurr film:

…og allerede kl halv ett kunne jeg pakke sammen og kjøre den korte kjøreturen hjem. Fantastisk.

7 kommentarer om “Sandefjord; 19. og 20. juni

  1. Men, Nina…. Det kanske hade varit en idé att löpa på höger sida av tunnel (hinder 4) för att inte «dra» hunden på fel sida av hinder 5. Enkelt bakombyte så var det inget problem längre. Hade till och med lagt tillrätta hinder 2 för att ge förare tid till detta.

    1. Takk for avklaringen Peter 🙂

      Jeg vurderte og forkastet det å løpe på baksiden av røret, for meg virket som om det var lengre vei…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s