23 løp_3 dagers stevne_Tretten_feilfri 1. plass som beste resultat

Jeg klarte det!!! Hehe, jeg var noe spent i forkant på om jeg ville klare å holde roen og klare å gjennomføre  / huske alle 23 løpene gjennom helgen; 6 på fredag + 11 på lørdag og 6 på søndag 🙂 Og det gikk bra takket være en flott og genial tidsplan som Jan Erik Østvang & co hadde utarbeidet for helgen. Alle løpene i alle tre ringene var tidsfestet og arrangørene holdt seg til tidene; dermed kunne vi utøvere planlegge og vite til enhver tid hvor vi skulle være når. Ja jeg liker å ha kontroll !! 🙂 Stevnet var pga tidsplanen utrolig godt gjennomført; alle ære til klubbene som stod som arrangører (Gudbrandsdalen, Gjøvik, Hamar og Lillehammer). Nå er det bare å ønske seg at samtlige som arrangerer stevner med mer enn 1 ring vil bruke faste tidsplaner!!

Jeg reiste oppover allerede på torsdag og hadde  noen rolige og avslappende timer alene i hytten før Annika & MortenW kom. Hytten vi hadde lå bare tre minutter sparsertur unna stevneplassen; skikkelig luksus. Torsdags kvelden ble brukt til å få på plass teltene våre og fredags formiddagen var rar …. Veldig rar … Stevnet begynte jo først kl 14:00. Hehe, det var uvant.

Jeg har fått filmet alle 23 løpene 🙂 (tusen takk for god hjelp til dere som filmet) og jeg legger alle 23 løpene ut her, så dette blir ett langt innlegg. Kjekt å kunne bruke youtube som arkiv for filmene mine 🙂

Jeg hadde 2 konkrete mål for helgen (i tillegg til å holde hodet kaldt) og det var at ALLE feltene skulle sitte + at jeg skulle unngå feig føring… Og mangel på feig føring øker faren for disk … Jeg er fornøyd med innsatsen vår; tror det bare var 2 felt som misset totalt (eller var det tre?).

Dere for ha meg unnskyldt at jeg legger ut Liz sitt feilfrie hopp2 løp fra søndagen først i bloggen; herlig herlig herlig og ja jeg er stolt. Ser på filmen at det fort kunne blitt idømt en vegring på oss men det ble det ikke – så dermed var SEIEREN vår 🙂 Hun var den eneste hunden som klarte løpet feilfritt under standardtiden og jeg ser at vi hadde flere steder vi kunne gjort en bedre jobb for å knappe inn tid & svinger.

Og så over til kronologisk rekkefølge

Liz_H2_fredag_disk … Jeg ble plutselig ufattelig nervøs rett før jeg gikk til start; snakk om «prestasjonsangst»!! Og løpet ble selvfølgelig preget av det.

Mie_AG2_fredag_disk … Hun vegret på pølsen (den var uvant tung for henne) og da jeg tok henne tilbake for å ta pølsen på nytt bare måtte hun ta ett hopp 🙂 Og dere, ikke start så langt inn i banen som jeg gjorde – hadde jeg satt Mie ned 2 cm lengre inn så hadde vi blitt disket! 

Liz_AG2_fredag_15 feil … Liz vegrer på å ta hopp hvor pinnen ligger på bakken !!! Vel, så la vær å rive da !! hehe

Mie_H3_fredag_disk … Hun tar hopp #5 feil vei; jeg presser henne ikke godt nok på linjen.

Ja jeg må jo nevne at jeg hadde det noe travelt på ettermiddagen. Først gikk jeg Mie sitt AG2 løp, så briefet jeg H3 løpet hennes, så briefet og gikk jeg Liz sitt AG2 løp og så først fikk jeg gå Mie sitt H3 løp 🙂 Ja, og på lag var det like morsomt, da briefet jeg Liz sitt løp, gikk det som første hund mens liten-lag-briefingen hadde startet og så fikk jeg gått Mie sitt lagløp. Sånn var det alle 4 gangene. Hehe – men det gikk bra – jeg taklet det!

Liz_fredag_lag_disk … Dommeren hadde plassert numrene ved feil rørinngang !! 🙂 

Mie_fredag_lag_ 1 vegring … og feltene satt de! De andre på laget var disket så jeg holdt henne ekstra på feltene!

Liz_lørdag 1. del_H2_disk … Det var bra frem til vi begynte å rote litt; det var dette med de pinnene som ligger på bakken …

Mie_lørdag 1. del_AG2_disk …Hun tok ett par slalåmpinner for mye…

 Liz_lørdag 1. del_AG2_gjennomført …Bare 10 feil

Mie_lørdag 1. del_H3_disk …den lille damen tok røret en gang for mye 🙂

Liz_lørdag 1. del_Lag_1 vegring, laget disket …

Mie_lørdag 1. del_Lag_feilfritt, laget disket …

Liz_lørdag 2. del_H2_disk … Jeg jobbet ikke godt nok v hopp#2 slik at Liz feilet og dermed datt jeg litt sammen.

Mie_lørdag 2. del_AG2_disk …Vi var ikke enige om hvilken rørinngang som var den riktige å ta …

 Liz_lørdag 2. del_AG2_gjennomført …Mange feil. Det er fristende å bruke den intense varmen som unnskyldning for at jeg ikke jobbet godt nok; men det kan jeg ikke …

Mie_lørdag 2. del_H3_disk …den lille damen har blitt verdensmester og vet bedre enn meg hvor vi skal 🙂 Jeg mener, snu og smette inn bak ryggen min for å ta ett hopp?!!! Haha, men det er jo en helt naturlig utvikling så det er greit og jeg vet at det går over. Men jeg er uansett imponert over at hun jobbet så bra, det var tross alt tropevarme og det var hennes 5. løp den dagen (og mitt 10’ende). 

  

Liz_lørdag 2. del_Lag_1 vegring, laget disket …

Liz_søndag_h2_SEIER & NAPP 🙂 mmmmm heeeeeeeeeeeeeerlig :-))))) Jada, vet at det ligger link til dette løpet øverst i innlegget, men jeg er STOLT 🙂  

Mie_søndag_ag2_disk … Jeg fulgte ikke godt nok opp ved ett bakkryss.

Liz_søndag_ag2_disk … Jeg rakk ikke frem for å avverge en rørfelle.

Mie_søndag_h3_5. feil … Jeg hadde STORE problemer med å huske denne banen og klarte dermed ikke å være nok «på» i føringen min.

Liz_søndag_lag_gjennomført, laget disket

Mie_søndag_lag_feilfritt, laget disker

Konklusjonen etter helgen er at jeg virker under press og at jeg trygt kan være enda mere «på» i føringen min!

Og tradisjonen tro var vi gjennomvåte da vi reiste fra Gudbrandsdalen.

Takk for oss og takk for ett flott stevne!! 🙂

8 kommentarer om “23 løp_3 dagers stevne_Tretten_feilfri 1. plass som beste resultat

 1. Takk for en kjempekoselig helg,
  og GRATULERER med hopp nappet til LIZ. Kjempebra!
  Gratulerer også med vel gjennomført 740 løp i helgen 😉 Hadde ALDRI jeg klart! 😀 😀

 2. Hei
  Så bra Nina- må innrømme at jeg ikke har sett på alle løpene her. Men noen er studert og ganske sikker på at Sara også vil se.
  Og så rolig du så ut på vinnerløpet 😉 Bra.

 3. Just for the record..
  Synes det var helt rett at du ikke fikk vegring med Liz. Hun er aldri på rett side av hinderet og kan dermed heller ikke vegring. Så det er feilfritt så godt som noe synes ihvertfall jeg.

  Underlaget ser derimot ikke bra ut..

  1. Takk Jan Egil; det var godt å høre 😉 Jeg regnet jo med at det var sånn men det er godt med en bekreftelse!

 4. Wow – jeg er veldig imponert over at du greide å gjennomføre så mange løp på så kort tid. Gratulerer med hoppløpet til Liz.

 5. Da har jeg brukt noen dager på å komme gjennom alle video – noen har jeg til og med sett flere ganger 🙂 Gratulerer med hopp-løpet!! Jeg har sett endel bedre felt enn jeg har sett tidligere, og du har blitt utrolig mye flinkere til å løpe baklengs 🙂

 6. Gratulerer med hoppløpet! Herlig at du har lagt ut alle løpene. Jeg hadde aldri klart å gå så mange løp om dagene.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s