Utstilling, gjeting og sheepdiving !!

Atter en aktiv helg 🙂

Lørdag stilte jeg Mie på Bjerke. Hjelpes for en mengde med folk og hunder det var der. Jeg var tipset (takk Linda) om at jeg burde være ute i god tid, så jeg kjørte hjemmefra allerede halv syv på morningen. Til tross for det stod jeg i en 40 minutters parkeringskø !!! Jeg mistrives i kø og jeg liker ikke å ha så mye folk så tett på meg … Men der var jeg, Mie (og Liz) var vasket og stelt så det var jo bare å finne Papillon ringen. Det var hyggelig å bli kjent med en del Papillonfolk som jeg bare har sett på Facebook. Det var faktisk 60Papilloner som ble stilt ut lørdag.

Mie ble stilt i unghundklassen og vant med HP 🙂 Dommeren (Ingela Nilsson) mente at Mie har fremskutte skuldre; derfor ingen CK 😦 Jaja, sånn er det med utstilling. Mie sin vakre pappa Cosby ble BIR.

Søndag tok jeg turen sammen med Eskil, Eva-Christine og Cisco til Alexander i Eidsberg for å gjete litt. Og det ble en underholdende og lærerik dag.

2 gode venninner 🙂

Cisco er klar til å flytte til på sau 🙂

Vi startet med å trene på flanking i kveet på 3 snille sauer!

Trett og snill og varm villsau 🙂

Etter tre treningsrunder i kveet flyttet vi oss til Alexander sitt jorde hvor det ventet en liten flokk på 15 sauer. Eskil og Cisco kjørte en runde først.

og så var det Liz og min sin tur til å flytte på flokken.

Vi jobbet med å perfeksjonere flanking, løse henne ut av Eye, holde henne i bevegelse og drive flokken. Liz var riktig så flink 🙂

Og så til det jeg ikke har bilder av – og kanskje det er like greit 🙂 🙂 Den hersens flokken med ikke fullt så snille sauer fant ut at de skulle gi meg litt ekstra spenning i hverdagen; SHEEPDIVING !!! Hva det er? Jo, flokken danner en tett enhet, løper mot meg, smeller inn i lårene mine, får meg til dette  / flate ut oppå ryggen til flere av dyrene, jeg klamrer meg fast i ull mens de løper 10 meter avgårde … for så å splitte seg og jeg klasket i bakken med ett solid mageplask. AU! Jeg følte meg noe forfjamset mens det pågikk, men jeg begynte å le godt da jeg så ansiktsuttrykket til Alexander-instruktør. Heldigvis var jeg like hel og kunne fortsette å gjete !

8 kommentarer om “Utstilling, gjeting og sheepdiving !!

  1. jeg kjenner så absolutt følelsen. På gjeterkurs med Cita for noen år siden så lå jeg plutselig på bakken midt inni flokken, alle andre syns underholdningsverdien var stor:)Må bare oppleves;)

  2. Hvor var Eskil og kameraet hans??? Jeg ville se bilder av Sheepdiving!! Gjeting har jeg sett før, og jeg vet at Liz er flink for det har jeg også sett før, MEN Nina Hansen i horisontalen oppå en flokk sauer i uelegant superwomanstil skulle jeg GJERNE sett!!!

  3. he he– utrolig bra 🙂 trenger ingen bilder- de har du klart å lagret i hodet mitt uansett. Det var 100 meter bortover oppå en flokk med 100 sauer du sa- der Liz og Mie sprang og bjeffa ved siden av mens du prøvde å klore deg fast –men hoppa fra sau til sau..

  4. Hehehe. Nå fikk jeg meg en god latter og noen herlige indre bilder 😀
    Ja sånn kan det går.

    Mie har IKKE fremskutte skuldre! Så det så! Nydelig det øverste bilde av jente. Bestevenner 🙂

  5. Ja, jag undrade vad sheepdiving var och førstår att du inte har foton från den upplevelsen. Hi,hi

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s