Mie ble 2. beste tispe m CK i Kongsberg

Da var dagen kommet for Mie’s debut i Åpen klasse. Jeg var litt spent før vi reiste hjemmefra ja på hvordan hun ville plassere seg sammen med alle de andre voksne tispene 🙂 Og hun er rimelig nedrøytet nå siden hun akkurat er ferdig med løpetiden sin.

Mie venter utålmodig på tur !

Dommer Rui Oliveira gav Mie følgende kritikk: «Good head. Very nice shape. Good front. Good top line. Good quarters. Good movement.»

Vi begynner å kunne dette utstillingsgreiene nå Mie og meg. Hun er litt morsom, for hun begynner å jobbe med det samme hun kommer inn i ringen 🙂 Men så var det det med å stå stille – lenge  …. Kjedelig og vanskelig; hilsen Mie! Hun setter seg eller begynner å bjeffe og gir helt klart uttrykk for at det MÅ skje noe!

Flinke Mie !

Vi holdt topp-plasseringen innad i treningsgjengen i dag. Tor Arne & Ann Sissel ble BIR med Zille og Linda (Mie sin oppdretter) ble BIM med Jim 🙂

Resten av bildene fra i dag kan du se her: http://picasaweb.google.com/nina.hans1/101114UtstillingKongsberg?feat=directlink  Jeg tok alle bildene uten blitz og med 400 ISO og jeg ser at jeg etterhvert fortjener nytt kamera ja 🙂

Ja og så skal vi konkurrere igjen på Dogs4All 🙂 Sommerfuglene stiller til start i NM for lag 🙂 🙂 🙂

5 kommentarer om “Mie ble 2. beste tispe m CK i Kongsberg

  1. Kjempe morro- Så flinke dere er.. JA skjønner det med ISOn- gleder meg til å høre om ditt nye kamera. CANON 60 D kanskje.. ?? hihi..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s