Mie tok CK og ble 4. beste tispe på Mosseutstillingen 30. juli

 

Det er vel godt kjent at jeg foretrekker Agility fremfor utstilling men når jeg har en så vakker Papillon som Mie så synes jeg at jeg må stille henne ut litt. Målet mitt er jo få Cert .. så det mangler ikke på ambisjoner når vi går inn i ringen sammen 🙂

Vi hadde en vakker sommerdag på Råde, varmt og godt. Heldigvis var det litt vind i luften.

Vakre Mie er klar !

Dommer Zorica Salijevic; en meget behagelig og vennlig dommer!

Hun gav Mie følgende kritikk: «Elegant hode med bra pigment. Sterk nakke. Sterk overlinje. Bra utviklet underlinje. Gode vinkler. Bra i rørelse. Bra pigment og pelskvalitet. Meget bra temperament.»

Og så kom det vi ikke kunne … og som vi ikke viste skulle bli gjort … og som jeg på ingen måte har trent på … Alle Papilloner skal måles! Javel, da så. Bare så synd at Mie ble redd; det der likte hun IKKE !! Vi fikk det til men målingen ble på ingen måte riktig siden hun krøp sammen stakkars. Og da vi skulle gå for dommeren etterpå var hun så stresset at hun måtte drite !! Og det igjen stresset meg sånn at jeg gikk for fort etterpå. Søte snille ringsekretæren sa til meg «du går for fort» så da senket jeg skuldrene, fikk tilbake smilet og riktig tempo og vi klarte å gjøre jobben vår.

 Sånn, der hadde vi fått tilbake roen og kontrollen 🙂

Ja jeg er stolt av henne!

 

 

Takk til snille Line S for at du tok bilder for meg 🙂

 

7 kommentarer om “Mie tok CK og ble 4. beste tispe på Mosseutstillingen 30. juli

  1. Så fint med snill dommer! Skal de måles nå? Er det noe nytt? Gjorde ikke det i fjor da jeg stilte ut i Råde. Gratulere med strålende kritikk!!

    1. Det er noe raseklubben har funnet ut er nødvendig å få gjort … Jeg har ikke helt skjønt hvorfor; kanskje de vil unngå for store eller små Pappiser?

  2. Vakre lille Mie-mor 🙂 Asterix ble også målt forige søndag. Alle papilloner blir målt på alle utstillinger nå for tiden, og det er bare i Norge…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s