Norwegian Open = WOW !!! :-) :-)

For ett arrangement! For ett stevne! For en herlig stemning! Så utrolig deilig det var å være der 🙂 WOW !!! All ære til alle som bidro til å gjøre dette til det fantastiske stevnet som det ble 🙂 Håper virkelig vi vil klare å få dette som ett årlig arrangement 🙂

Vi bodde en gjeng sammen på en herlig hytte på Sanngrunn Camping, en helt ny stor og lukseriøs hytte. Vel verd pengene og det ble ikke avskrekkende dyrt siden vi var flere som delte på den. Selv om vi var 5 mennesker og 7 hunder så var det god plass til oss alle. Litt dumt at det bare er ett bad på sånne hytter men vi lagde tidsplan slik at alle fikk den tiden de trengte på badet og vi rakk å være fremme i Kongsvinger til hallen åpnet kvart på 7 begge dager. Ja – det er tidlig! Jeg hadde min første briefing allerede kvart på åtte 🙂 Hehe, vi gale har det godt !

Det var 3 ringer i hallen og alikevel var det god plass rundt ringene. Deilig. Vi plasserte oss øverst på tribunene og på slutten av søndagen – etter 16 løp for undertegnede – og med x antall trappepasseringer – så var lårene mine rimelig tunge … Ingen kan påstå at jeg hadde en lett gange mandag heller … 🙂

Over til løpene, og her blir det mange filmer. Alt unntatt ett løp er filmet faktisk 🙂 Så jeg legger dem ut kronologisk så har jeg kontroll, og jeg liker kontroll 🙂

LØRDAG

Mie_Tunnel Cup_1 vegring _17. plass …Mie bestemte seg plutselig for at det med bakkryss inn i rør bare er teit så vi fikk oss en vegring og kastet bort verdifull tid. Har ikke film.

Liz_Ag2_disk …Hun hadde to riv og særdeles manglende mønefelt så da vi da bommer på linjen på andre siste hinder så velger jeg å bare fortsette og disker oss med vilje. 

Mie_AG3_feilfritt_4. plass …Flinke Mie og mindre flinke meg som ikek kjører tøft nok. Skal skjerpe meg !!!

Liz_Tunnel Cup_disk … JUHUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!! Dette var gøy 🙂 Hilsen Liz 🙂 🙂 🙂 🙂  Både dommeren og meg lo godt av henne 🙂

Liz_Hopp2_1 riv_9. plass …Jeg vil ut av fem-feil-klubben !!

Mie_Hopp3_disk …Mie disket seg selv, helt alene, 2 ganger faktisk. Hun valgte selv hvilken rørinngang som skulle taes. Ett øyeblikk ute på banen lurte jeg på om Viva gikk igjen i Mie … !!

Liz_NO Cup_disk … Hun rev den ene vingen på ett hopp og ble dermed disket.

Mie_NO Cup_feilfritt_12. plass … Flinke Mie og så var det meg da som kan kjøre enda tøffere… Jadda!

SØNDAG

Mie_Tunnel Cup_1,8 sek  tidsfeil_10. plass … Min skyld !!! Idioten meg klarer i min iver etter å presse Mie på fart å plutselig befinne meg på feil side av hinder nr 8. Dermed kastet jeg bort MYE tid på å få oss på riktig linje igjen!

Liz_hopp2_1 riv_7. plass (og beste tid) … VRÆL !!! Må det alltid bli ett riv? Kjære vakre vene Liz, kan du ikke være så snill å la alle pinnene ligge på plass? Vær så snill!?

Mie_hopp3_feilfritt_5. plass … Flinke Mie !! 🙂 Og jeg ser godt hva mitt eget forbedringspotensiale er …

Liz_Tunnel Cup_lykkelig disk 🙂 …hehe …

Liz_AG2_1 riv og en vegring … Jeg jobber ikke godt nok!

Liz_NO Cup_feilfritt_6. plass (av 96 hunder) 🙂 …flinke Liz; vi kan når det ikke gjelder … ! Jeg må gå noen runder med tankene og fokuset mitt ... ! 

 

Mie_AG3_disk … Jeg briefet feil og oppdager det først da briefingen var over. Og selv om jeg jobbet intenst på utsiden av ringen for å kjøre en «omprogramering av ryggraden» så funket det ikke godt nok. Jaja.

Mie_NO Cup_feilfritt_9. plass … De hadde snudd resultatlisten fra lørdagen og vi siden vi hadde 12 plass så var det en viss spenning knyttet til løpet – ville jeg klare å forbedre plasseingen vår totalt?! Vel det vet jeg ikke enda, jeg venter i spenning på finaleresultatlistene. De kommer vel etterhvert. Uansett så jobbet vi godt men jeg kunne kjørt enda tøffere. Ser det. Skal skjerpe meg. Grundig 🙂

Takk for oss 🙂

9 kommentarer om “Norwegian Open = WOW !!! :-) :-)

  1. Må ha jern kondis for så mange løp! Prøvde å trykke på filmlinkene, ingenting skjedde. Kopierte og limte inn på you tube og da kom det opp masse annet. Bare hos meg det er rart eller?

  2. Dere er så flinke!! Selvom jeg fikk med meg mange av løpene deres er det morro å se på film og! Ser du gjør mange lure ting som jeg må prøve å adoptere litt;-) Heia Liz og Mie:-D Og Nina såklart!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s