THK’s høststevne 15. og 16. oktober

En av årets siste stevner er over … om vi da ikke får skikkelig underlag på NM… Håper vi får skikkelig avklaring snart siden påmeldingsfristen bare er noen dager unna. I tillegg skal vi delta på Stovner sitt stevne om noen uker (bare lørdag).

Tilbake til helgens stevne; det ble ett stevne jeg for egen del kan si gjennomført – men ikke strålende – for min egen del. Mie gjennomførte alle tre løpene sine men jeg var ikke helt fornøyd nei. Hun bar nok litt preg av å være noe hormonell etter løpetiden i september. Liz var lykkelig som vanlig 🙂

Selve stevnet var ett strålende arrangement; jeg vil påstå at vi i THK kan få stevner knirkefritt unna 🙂 Selv hadde jeg jobben som innkaster i ringen, en skikkelig hyggelig jobb faktisk.

Tilbake til løpene våre. Mie var i aksjon lørdag og Liz søndag.

Mie_hopp3_1 vegring … Hun tyvstartet for meg og dermed kom jeg ut av linjen og viste henne feil inn i slalåmen  

Mie_agility3_15 feil !! Det er ikke ofte hun har så mye feil men denne gangen klarte hun det. Feltfeil på stigen! Nekter at jeg sender henne inn i røret mens jeg er på «utsiden» og løper forbi vippen!? jaja …

Mie_lag_1 feil …Feltfeil stige; igjen! Desverre disket laget.

Jeg var spent på om Liz ville ha kontakt med seg selv da det var hennes tur siden hun hadde lagt til ladning hele lørdagen, men det gikk bra faktisk.

Liz_hopp2_2 riv! Vil ikke ha riv! Vil ikke!! Hjelper ikke med desidert beste tid når ikke alle pinnene ligger på plass!!

Liz_agility2_disket på at hun ikke tok ett hopp – men helt greit egentlig siden vi allerede hadde noen feil. Og hun er like lykkelig 🙂

Liz_lag_disk!! Stakkars Liz !! Først tråkker jeg henne på foten og når jeg prøver å unngå at det skulle bli veldig vondt klarer jeg nesten å få oss til å ramle begge to. Det ser ikke så ille ut på filmen siden det går så fort men det var ikke gøy. Senere den kvelden fikk Liz en ekstra god massasje og jeg har bestilt time hos AquaDog for en grundig gjennomgang i tillegg.

 

4 kommentarer om “THK’s høststevne 15. og 16. oktober

  1. Ikke godt å kræsje. Ikke lett å sette bena rett heller. Så heldig Liz er som blir sørget for med massasje og gjennomgang!! Det er lurt det!

    1. Og Mie skal få en grundig gjennomgang samtidig hun også 🙂 De får profesjonell massasje med ujevne mellomrom, det fortjener de så mye som de jobber for meg 🙂

  2. Får håpe Nkk legger til rette for et godt underlag til Nm 😉 Hadde nok kræsjet ofte jeg og,hehe…men godt er det ikke!!

    1. Det blir ikke NM deltakelse for meg (og mange med meg) i år, det er for stor usikkerhet knyttet til friksjonen på teppet og når vi da ikke får skikkelige svar så tar ikke jeg sjangs på å gamble med hundene sin helse. Jeg løp på det teppet i fjor (da vi tok lag sølv med Sommerfuglene) og jeg likte meg IKKE på det teppet!! Og Liz er så intens at hun nekter jeg å stille til start med under sånne forhold. Så av hensyn til hundene mine og i lojalitet mot tanken at vi ønsker bedre forhold for hele agility Norge så holder jeg meg unna NM i år.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s