Stevne i Drammen 10. og 11. mars

Da var det endelig stevne igjen og denne gangen var jeg litt ekstra spent siden Vims skulle være med. Ville hun takle det pent eller ville det bare bli hyl & stress ? Heldigvis gikk det over all forventing – faktisk mye bedre enn jeg trodde. Hun var rolig i buret, sov lenge av gangen, jobbet knallhardt med å sjarmere alle hun traff og klarte også  å leke helt uten å bry seg med alt som foregikk rundt henne. Glimrende rett og slett 🙂

To mobilbilder jeg tok av henne:

Vi satt rett ved startområdet til de store hundene og Vims sov like godt 🙂

Trygge Vims 🙂

Over til selve stevnet … Jeg hadde ett inderlig inderlig ønske om ett napp til Liz denne helgen, men desverre – jeg klarte det ikke. Mie er fremdeles hormonell etter siste løpetid så jeg var spent på om hun ville få frem den gode intensiteten sin men det manglet litt ja. Jeg ser at vi skal trene en del på fart mellom hindrene i en periode fremover. Hun må gi mer gass rett og slett 🙂

Lørdagen

Liz_agility2_disk_ JEG DATT I BANEN !!!! Og ja jeg har det på film !!! Stakkars hunden som har en fører som ikke klarer å holde seg oppreist. Og ja, det gjorde vondt! 

Mie_agility3_8.plass_stigefeil !! … Jadda, Mie brukte sommerfuglvingene sine over stigefeltet !! 

Liz_lag_feilfitt … laget disket desverre. Jeg klarer å levere feilfritt på lag. Hvorfor klarer jeg da ikke å levere feilfritt individuelt  med Liz?! 

Mie_lag_3. plass & NM napp …Så var det dette stigefeltet da Mie?! Jeg ser også at jeg kan bli flinkere til å presse henne på linjene. 

Liz_hopp2_disk … Jeg GLEMTE banene. Makan !! 🙂 Ja jeg har film men hvis du vil se den så let den opp på youtube … 🙂

Mie_hopp3_4.plass med en irriterende tidsfeil på 1,73 sek. Det var en skikkelig jobbebane og jeg kjente mens jeg var i banen hvor jeg mistet tiendedeler. Må jobbe bedre. 

Søndag; ny dag og nye muligheter.

Liz_hopp2_disk. Jeg var redd da jeg stod på start. Jeg var så nervøs som jeg ikke har vært på lenge. Jeg ville så alt for mye ha det nappet. Og jeg ble inderlig lei meg da vi disket. Jeg er bare ett menneske jeg og noen ganger. Sånn er det bare. 

Mie_hopp3_6. plass med en irriterende vegring.Vet at vi må bli flinkere til den svingen der. Vet det. Vet at det var min feil, at jeg ikke holdt armen og rotasjonen lenge nok. Beklager!  

Mie_lag_3.plass og NM napp … stigefeltet Mie !!!

Liz_agility2_6 plass. Takk 🙂

Mie_agility3_ 5. plass … Har jeg nevnt dette stigefeltet før eller!? Grundig befesting av felt og massetrening venter !!!!  

Vi var fremme og hentet premier 5 ganger i helgen så det ble jo ikke helsvart da 🙂

Glad vi trener ute igjen nå. Egentlig skulle jeg hatt en stige her hjemme. Noen som har en å låne vekk for noen måneder? 🙂

8 kommentarer om “Stevne i Drammen 10. og 11. mars

 1. Ups da. knall og fall på banen, kan fort bære skadelig.
  Godt det ikke ble det.

  Så veldig trangt ut i hallen.
  Banen var omtrent oppå publikum.

  1. hm.. er noe øm i skinken fremdeles etter det fallet ja 😦

   Ja, det var veldig trang! Egentlig uforsvarlig trangt og ingen plass til oppvarming…

 2. Godt det gikk bra med deg 😉 Syntes ikke det var så værst jeg,5 premier a 😀 Super flinke Vims det,blir så stolt og kan senke skuldrene å være fornøyd med det jeg har gjort hittil 😉 Håper det du skriver om henne fortsetter 😀

  1. …joooo – det var vel ikke så værst … 🙂

   Du kan helt klart være fornøyd med grunnarbeidet du har gjort med Vims ja ! 🙂

 3. Här var det verkligen mycket som var väldigt snyggt!
  O jag tycker inte du ska be hunden om ursäkt för ditt fall, det var ju hon som fällde dig! 😉

  Vilken plan har du för att rätta upp Mies fält?

  1. Takk Annica 🙂
   Jeg har tatt frem klikkeren og befester en stopp på nedfeltet. Innser at jeg bare må gjøre det sånn – ved ønske om løpende felt blir flapsen og sommerfuglvingene slått ut!!!!
   Jeg får en tregere stigepassering siden hun bremser seg ned mot en stopp. Men det får jeg leve med og heller øke kriteriende (be om høyere fart mot feltet) etterhvert. Mie og meg skal nok klare å bli enige vet du 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s